De beste en voordeligste betaaloplossingen voor sportclubs

Easy Payment Sports

Sportverenigingen kunnen weer op normale toeren draaien en sporters uitnodigen voor zowel buitensporten als binnensporten. Ook de randactiviteiten komen weer op gang en sporters genieten na de training of wedstrijd van een hapje en versnapering in de kantine van de sporthal. Maar ook sportclubs hebben nood aan een kwalitatieve, gebruiksvriendelijke betaaloplossing. Easy Payments heeft een interessant aanbod betaaloplossingen voor sportclubs. Onze systemen kunnen compleet gepersonaliseerd worden. Dankzij de modulaire opbouw kies je zelf welke functionaliteiten je juist nodig hebt om je workflow voor bestellingen en betalingen te optimaliseren.

Inschrijven voor een kantineavond in de buurt

Offerte aanvragen

Bekijk de online tour van ons kassasysteem!

Wat hebben we te bieden?

De werkwijze van sportclubs varieert enorm en de ene vereniging heeft compleet andere noden dan de andere. Sommige sportverenigingen zijn op zoek naar een makkelijke oplossing om sporters contactloos te laten betalen voor hun drankjes. Andere verenigingen organiseren wat vaker activiteiten of evenementen waarvoor ze op zoek gaan naar erg specifieke oplossingen. Die bestel- en betaalmogelijkheden vind je bij Easy Payments. We helpen je dan ook graag met een betaalsysteem op maat van jouw noden, wensen en workflow.

 • Bestellen en betalen in de kantine
 • Bestellen, betalen en een afhaalmoment selecteren vanop het veld
 • Contactloos betalen via smartphone
 • Contactloos betalen met een mobiele betaalterminal
 • Mobiel betalen zonder zorgen

 

 • Verkoop van merchandise
 • Gebruik van loyalty kaarten en club cards
 • Reservering van sportmateriaal of sportvelden
 • Bestelplatform voor allerlei doeleinden
 • Ticketverkoop voor matchen

 

Betaaloplossingen voor sportclubs: EasyServed

 

Bestellen & betalen
#in de kantine

De kantine is de centrale plaats in iedere sportvereniging. Sporters komen er samen na de wedstrijd of training om er nog wat bij te praten met een drankje. Niet alleen leden van je eigen club bezoeken de kantine. Ook bezoekers, vrienden, toeschouwers, vrijwilligers en andere sportvrienden komen binnen in je cafetaria.

Met een kassasysteem en een mobiele betaalterminal kan je de workflow in de cafetaria drastisch verbeteren. Zo kan je het systeem uitbreiden met extra modules, zoals een bonnenprinter of een voorraadmodule. De betaalsystemen van Easy Payments zijn makkelijk te gebruiken door iedereen. Je kan er bovendien ook gebruikersrollen in creëren. Zo kan je met een gerust hart een vrijwilliger achter de kassa zetten. Kom meer te weten tijdens onze kantine avonden. 

Schrijf je in!

Download onze sports brochure

Kom naar onze kantine avonden en haal meer uit je kantine!

Schrijf je nu in

Bestellen en betalen met jouw eigen smartphone

Ook voor sportverenigingen is een online bestelplatform een goede manier om bestellingen en betalingen makkelijker te laten verlopen. De QR-code kan met een smartphone worden gescand. Via die QR-code kom je op het bestelplatform terecht, zonder dat daarvoor een app moet worden geïnstalleerd.

Dit systeem laat toe dat sporters, supporters en bezoekers makkelijker en sneller een bestelling kunnen plaatsen. Je omzet zal ongetwijfeld stijgen dankzij het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van het platform.

 1. Plaats je QR-code goed zichtbaar op verschillende locaties in de sportclub
 2. Sporters of bezoekers scannen de QR-code met hun smartphone
 3. Daarna komen ze op jouw bestelplatform terecht
 4. Bestellen kan van overal: de kantine, de zijlijn, de tribune, het sportveld, …
 5. De bestelling komt binnen in de keuken
 6. Laat je klanten een afhaalmoment kiezen uit de beschikbare tijdstippen
Contactloos betalen met jouw eigen smartphone
Cashless betalen met Knip App

KNIP app en clubcards

De KNIP app en club cards zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het verenigingsleven. Ban cash geld compleet door je leden te voorzien van een club card. Die betaalkaart kunnen ze opwaarderen met de KNIP app op hun smartphone.

Voorzie al je leden van een unieke betaalkaart waarmee ze al hun consumpties kunnen betalen. De KNIP app biedt een heleboel voordelen voor verenigingen met zowel jonge als volwassen leden:

 • Controleer het krediet op je kaart op ieder moment
 • Geen cash nodig
 • Makkelijke controle van het verbruik van je kinderen
 • Leg een pot aan met vrienden of het hele team

Verhuur van sportmaterialen

Verhuur je regelmatig sportmaterialen in jouw vereniging? Dan is het EasyServed boekingsplatform een complete en gebruiksvriendelijke oplossing. Via het boekingsplatform kunnen sporters het beschikbare materiaal bekijken.

Jij bepaalt welke items je beschikbaar stelt en wat de juiste verhuurprijs is. Wil je een waarborg vragen voor dure materialen? Dat kan! Alle specificaties en instellingen kunnen worden gepersonaliseerd. De verhuur van sportmaterialen was nooit zo duidelijk en overzichtelijk! Als beheerder krijg je inzicht in de actuele reservaties.

Stel je jouw sportmaterialen gratis ter beschikking aan leden van je eigen vereniging? Ook dat kan! Het blijft interessant om een overzicht te houden van wie welke materialen heeft uitgeleend.

Tennisclubs en padelclubs, maar ook andere sportverenigingen beschikken over sportvelden die particuliere spelers of clubleden regelmatig willen huren. Door sportvelden te verhuren, kunnen zowel leden als gasten gebruik maken van de faciliteiten. EasyServed is de perfecte boekingsmodule voor sportvelden en terreinen.

Ticketing personaliseerbaar naar wens

Gebruiksvriendelijke betaaloplossing voor jouw sportclub?

Offerte aanvragen

Betaaloplossingen voor sportverenigingen

Easy Payments is begaan met het verenigingsleven en we doen er dan ook alles aan om de tradities binnen sportclubs in ere te houden. Sommige gewoontes, zoals het gebruik van cash geld, zien we liever verdwijnen in onze moderne maatschappij. Onze betaaloplossingen voor sportclubs zijn helemaal aan te passen aan jouw werkwijze. Zo helpen we je met oplossingen op maat die exact dat doen wat jij ervan verwacht! Ontdek ons ruim aanbod aan betaaloplossingen voor diverse sectoren.

Betaaloplossingen voor activiteiten

Sportverenigingen hebben er baat bij om regelmatig een activiteit voor clubleden te organiseren. Met activiteiten en evenementen zet je jouw vereniging in de spotlights en trek je meer geïnteresseerde sporters aan. Een spaghetti avond, een kerstdiner of een mosselfestijn is de perfecte manier om clubleden en hun familie samen te brengen. Bovendien kan je met een activiteit ook extra inkomsten genereren. Maar hoe hou je de touwtjes stevig in handen zonder een maagzweer te kweken?

EasyServed is een digitale module waarmee je reserveringen en betalingen in één klap uit de weg baant. De leden van je vereniging kunnen zichzelf inschrijven voor het evenement. Ze kunnen in het bestelplatform aangeven met hoeveel personen ze aanwezig zullen zijn en op welke wijze de mosseltjes geserveerd mogen worden. Zo hoef je je als organisator enkel nog bezig te houden met de praktische kant van de zaak!

 

Tevreden klanten aan het woord

Vraag hier je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen