De beste en voordeligste betaaloplossingen voor horeca

 

Easy Payment Hospitality

In de horeca sector is het opnemen van bestellingen en het ontvangen van betalingen een belangrijk onderdeel van de dagelijkse service. Iedere horecazaak werkt volgens een bepaalde werkwijze en onze betaaloplossingen passen, dankzij de vele personalisatie mogelijkheden en modules, perfect in iedere horecazaak. Zo breid je jouw betaalsysteem eenvoudig uit met onze software modules. De beste betaaloplossingen voor horeca vind je bij Easy Payments!

Offerte aanvragen

Bekijk de online tour van EasyServed!

Betaalmogelijkheden voor jouw horecazaak?

Offerte aanvragen

Diversiteit aan oplossingen #horeca

De horeca is een sector waarin we veel verschillende werkwijzen kunnen ontdekken. Iedere horecazaak werkt volgens een eigen planning en die willen we graag nog meer optimaliseren en vergemakkelijken.

Zo helpen we jou met een vlotte doorstroming van klanten, bestellingen en betalingen.

 • Bestellingen opnemen aan tafel
 • Klanten zelf laten bestellen met hun smartphone
 • Meteen afrekenen bij het bestellen via smartphone
 • Voorraad & Restaurant module
 • Contactloos betalen met mobiele betaalterminals
 • Overzicht van omzet, bestellingen en bedrijfsgegevens
 • Overzicht van de actuele voorraad
 • Bonnen en facturen afdrukken

Download onze horeca brochure

Gebruiksvriendelijke betaaloplossingen voor jouw zaak?

Offerte aanvragen

Bestellingen opnemen

Bestellingen opnemen aan tafel is een beproefde methode die we al jarenlang toepassen binnen de horeca. Je klanten kiezen uit je menu en geven hun bestelling door aan één van de obers. Die ober is meestal uitgerust met een blocnote en pen.

Bestellingen digitaal opnemen met een mobiel kassasysteem zorgt voor een snellere workflow en kortere wachttijden. Zo wordt de bestelling meteen doorgegeven aan de kok en het keukenpersoneel. Zij kunnen veel sneller aan de bestelling beginnen en hoeven niet langer de krabbels van de ober te ontcijferen.

Een digitale kassa zorgt voor een beter overzicht en geeft je de mogelijkheid om exact na te gaan hoeveel mensen een spaghetti bolognaise hebben besteld vandaag, deze week of dit jaar. Die analytische gegevens kan je dan weer gebruiken om je menu te optimaliseren.

Betaaloplossingen voor horeca: EasyServed
Contactloos betalen met jouw eigen smartphone

Betalingen ontvangen

Aan het einde van het bezoek van je klanten, moet er worden afgerekend. Steeds meer horecazaken maken gebruik van mobiele betaaloplossingen en we zien minder vaak dat er cash geld wordt uitgewisseld.

Het ontvangen van betalingen aan tafel kan snel en makkelijk met een mobiele betaalterminal of een mobiel kassasysteem. Onze mobiele betaalterminals zijn voorzien van de mogelijkheid om contactloos te betalen. De terminals kunnen bovendien worden geconnecteerd met wifi of 4G. Zo ontvang je altijd en overal betalingen met jouw betaalterminal.

Klanten laten bestellen en afrekenen
via QR-code

Wil je nog sneller werken of het aantal contactmomenten reduceren? EasyServed is de ideale betaalmodule voor horeca-uitbaters. Dit systeem laat toe om klanten kun bestelling te laten plaatsen zo gauw ze aan hun tafel zitten. Met hun eigen smartphone scannen ze de QR-code die je zichtbaar ophangt. Ze hoeven geen app te installeren om een bestelling te plaatsen.

 1. Plaats de QR duidelijk zichtbaar op de tafel of in je horecazaak
 2. Klanten scannen de QR-code met hun smartphone
 3. Via jouw mobiele bestelplatform kunnen klanten je menu zien
 4. Klanten kiezen items uit jouw menu en plaatsen hun bestelling
 5. Afrekenen gebeurt ook meteen bij het plaatsen van de bestelling
 6. De keuken krijgt de bestelbon binnen en kan meteen beginnen met het klaarmaken van de bestelling
 7. Obers weten meteen aan welke tafel ze moeten serveren of klanten krijgen melding wanneer ze achter hun bestelling mogen komen

 

Betaaloplossingen voor horeca

Easy Payments zet zich in om het leven van horeca-uitbaters en werknemers makkelijk te maken. Door te kiezen voor een compleet systeem dat goed werkt, zal de workflow binnen je onderneming nog vlotter gaan stromen. Je krijgt bovendien een beter overzicht van de stand van zaken.

 1. Ontvang contactloze betalingen, eender waar en eender wanneer
 2. Optimaliseer de workflow binnen je horecazaak
 3. Krijg een beter inzicht in de werking van je onderneming

Vraag hier je gratis en vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Kassasystemen op maat