Transactieverwerking

Ondernemen doe je niet alleen. Easy Payments wil jouw partner zijn voor het aanvaarden van verschillende betaalmethoden via het internet. Wij zorgen ervoor dat de transactieverwerking vlot verloopt. Zo kan jij de focus leggen op jouw klanten en optimaal gebruikmaken van de extra mogelijkheden die het internet biedt.

Achter de schermen komt er heel wat kijken bij online betalingen. Wij stellen onze expertise ter beschikking van alle ondernemers die online betalen willen aanbieden.
Onze focus ligt daarbij op veiligheid, gebruiksgemak en scherpe tarieven.

Veilig online betalingen accepteren

Online betalingen accepteren brengt extra risico’s met zich mee. Bij Easy Payments is veiligheid een prioriteit. Wij gaan verantwoord om met de gegevens van uw klanten. Bovendien kan u rekenen op ons Risk & Compliance team. Zij zijn continu bezig met fraudepreventie. Zo garanderen wij een correcte en beschermde transactie. Je kan dus op beide oren slapen wanneer je kiest voor de meer dan 20 jaar ervaring van Easy Payments. Als jouw payment service provider laten we niets aan het toeval over. Wij screenen voortdurend naar mogelijke risicofactoren. Online betalingen accepteren was nog nooit zo veilig.

Wat ons uniek maakt is de combinatie van geautomatiseerde controles en manuele interventies. Zo kom jij niet voor verassingen te staan. Bij het ontvangen van online betalingen zijn zogenaamde chargebacks vaak een probleem. Wij begeleiden jou door de verschillende opties om dit te voorkomen. Op die manier beperk je het risico op creditcard fraude in jouw webshop.

 


Scherpste tarieven

Online betalingen accepteren hoeft niet duur te zijn. Met onze hulp aanvaarden onze klanten meer dan 20 verschillende betalingsmethoden. Bancontact, Visa of American Express? Met Easy Payments aan jouw zijde kan je ze allemaal aanvaarden zonder te veel te betalen. Zo haalt jouw webshop de extra omzet die het verdient.

Transparante prijzen vinden wij normaal. Bij ons zal je geen verborgen kosten terugvinden. We geven je graag een overzicht van onze tarieven voor de meest gebruikte online betaalmethodes.

 


Gebruiksgemak

Onze scherpe prijs doet geen afbreuk aan onze service en gebruiksgemak. Wij hebben een uitgebreid netwerk van kaartverwerkers dat we ter beschikking stellen voor onze klanten. Daardoor kan je probleemloos internationale klanten naar jouw webshop halen.

Al onze klanten zijn uniek. Het aanbod aan webshops is bijgevolg sterk verschillend. Wij bieden tal van mogelijkheden om onze internetkassa te implementeren. Zo garanderen wij dat jij een betalingsoplossing op maat van jouw bedrijf krijgt.

Heb je toch een probleem? Dan staat ons ervaren team van deskundigen klaar om jouw vragen omtrent online betalingen accepteren en transactieverwerking te beantwoorden. We willen jou de kans geven om te ondernemen zonder extra zorgen, ook op het internet. Wij geven jou 1 aanspreekpunt voor al jouw vragen. Dan heb jij steeds snel een antwoord.

 

Vragen over onze transactieverwerking?

Contacteer ons
Transactieverwerking: veilig betalingen accepteren