Samen sterk.

Ontstaan van Easy Payments

“Hoewel de Nederlandse tak reeds zijn oorsprong terugvindt in 1999, start het verhaal voor Easy Payments België pas in juli 2012.
Als pas afgestuurde zag ik de kans én de nood van een lokale en laagdrempelige Payment Service in het Belgische ondernemerslandschap.

Deze kans werd dan ook met beide handen gegrepen. Twee jaar later werd gestart met de verkoop van eigen terminals.

De oprichting van Terminal Rent volgde een half jaar later. We voelden al langer de nood in de event sector: hier wouden we dan ook graag op een mooie en accurate wijze op inspelen.
In 2016 volgt het exclusiviteitscontract met Pay.NL.

Snel evoluerende onderneming

“Dankzij onze partnership met Twelve nemen we in het voorjaar van 2019 een nieuwe mooie sprong: events. Al snel mogen we festiviteiten als Sfinks en Bomboclat verzorgen van cashless betaalsystemen.

In de winter groeit dit uit tot het voorzien van betaaloplossingen voor kerstmarkten verspreidt over heel België: Brussel, Antwerpen, Mons, Gent, Oostende, Hasselt, Charleroi, … Het jaar 2020 zijn we gestart met de oprichting van Easy Payment Sports, een nieuw kantelpunt in onze dynamische én snel evoluerende onderneming.

Het afgelopen jaar mogen we ook dankbaar nieuwe grote spelers in ons klantenbestand verwelkomen. Denk aan Mayerline, State of Art, Apotheek Antverpia, … Easy Payments blijft groeien. Wij groeien. We kijken alvast vol ondernemingszin en met passie naar de toekomst!”

Fredrik Van Hulle – CEO Easy Payments

2012

Oprichting Easy Payment Services België

In juli 2012 wordt het startschot van onze onderneming ingezet.

2014

Start verkoop eigen terminals

We richten ons op de verkoop van eigen betaalterminals.

2015

Oprichting Terminal Rent

Hét adres voor de huur van een betaalterminal voor de korte termijn.

2016

Exclusiviteitscontract PAY

We gaan een exclusieve samenwerking aan met PAY, een eerste stap richting onze omni-channel bedrijfsfilosofie.

2019

Partnership Twelve

Dankzij ons partnership met Twelve begint de bal in het sportlandschap en de eventsector te rollen.

2020

Oprichting Easy Payment Sports

We focussen ons op aangepaste betaalmethoden speciaal voor sportverenigingen.

Nu

De blik op de toekomst

Cashless betalen is vandaag de dag, meer dan ooit, van belang. Wij investeren in de toekomst en zullen onze omni-channel propositie steeds sterker maken. In samenwerking met onze partners. Met een duidelijke doelstelling en passie voor ogen: cashless betalen: anytime, anywhere!

Ons Team

Het Easy Payments team is een jong en dynamisch team,
dat naast fantastisch samenwerken ook nog eens graag veel plezier maakt!
#team van toppers

Deel uit maken van dit #topteam? Ontdek onze vacatures!

 

Fredrik Van Hulle

aka 'Don Fredricho' Godfather of the Easy Payments Clan

Freya Spillemaeckers

Gunslinging Marketeer

Nikita Real

Queen of Events & Sports

Vera De Neef

First Lady of accounting and invoice expert

Yannick Van Steenlandt

Cash register and beer connoisseur

Maaike Mestdach

The answer to your problems

Olivier Graham

Patron saint of support and smoke

Aurelie Peysen

The ninja accountant

Pieter-Jan Bormans

The deal whisperer

Waarom Easy Payments?

Ondernemen doe je vanuit je passie. Vol overtuiging de wereld bestormen met jouw idee, hobby of product. Aan ondernemen zitten helaas ook minder leuke kanten. Het regelen van de administratie, het online krijgen van de internetverbinding of het vinden van de juiste leveranciers. Daarom maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk.
Easy Payments regelt jouw betalingsverkeer.

Voor ons is het belangrijk dat jij voorzien wordt van de perfecte oplossing. Overleg dus vrijblijvend met onze adviseurs welk product het beste bij jouw onderneming past. Of het nu gaat om de keuze voor een betaalterminal, het aanbieden van de juiste betaalmogelijkheden of de inrichting van de webshop; wij denken met je mee en hebben de oplossing in huis. Mocht je bij gebruik toch niet tevreden zijn over de gekozen oplossing? Neem dan contact met ons op en wij bieden een alternatief.

Door voor ons te kiezen als jouw partner in het betalingsverkeer heb je slechts één aanspreekpunt. Wij werken niet met bandjes en keuzemenu’s, waardoor jij direct geholpen bent. Persoonlijk advies en goede service zijn voor ons belangrijk. Wij zijn er immers om jou te ontzorgen.

Naast service en advies mag je van ons ook scherpe prijzen verwachten. Door ons uitgebreide netwerk van leveranciers en kaartverwerkers leveren wij je ook voordeel op bij de aanschaf of huur van een betaalterminal en het accepteren van betalingen.

Ben jij dus op zoek voordeel op betaalterminals en transactieverwerking of wil jij nog maar één partner voor jouw betalingsverkeer?
Bel ons voor vrijblijvend advies op 09 394 1 394 of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!

Contacteer ons