Kassa hardware

De juiste hardware

voor jouw kassasysteem

Het ontvangen van betalingen verloopt tegenwoordig vaak cashless of contactloos.
Toch heb je nog steeds de juiste hardware en apparatuur nodig om die betalingen in goede banen te leiden.

Op zoek naar geschikte kassa hardware?

Offerte aanvragen

Kassa hardware

Koppel jouw kassa met de geschikte hardware voor jouw betaaloplossing
en maak het werk nog vlotter en efficiënter.

Digitale prijslijst

Een digitale prijslijst is de perfecte manier om jouw zaak naar een hoger niveau te tillen. Met een digitale prijslijst kunnen je klanten meteen zien welke producten je verkoopt en hoeveel ieder item kost. De prijslijst is gekoppeld aan jouw kassa. Daardoor toont de prijslijst altijd actuele prijzen van producten die je op dat moment in voorraad hebt. Wijzig jij een prijs in jouw kassa? Dan wordt deze onmiddellijk mee aangepast in de digitale prijslijst.

Digitale prijslijst
EasyKitchen keukendisplay

EasyKitchen keukendisplay

Het EasyKitchen keukendisplay is een efficiënte aanwinst in iedere keuken. Zorg voor een duidelijk overzicht van de bestellingen en de vorderingen in de keuken. Zelfs op de drukste momenten behoud je een overzicht over de workflow. Die efficiëntie vertaalt zich naar een vlotte bediening en een heleboel tevreden klanten!

Bonnenprinter

Een bonnenprinter is een essentieel item in iedere zaak. Zo gauw je een bestelling invoert in de kassa, rolt er een bonnetje uit de bonnenprinter. Jij bepaalt zelf voor welke producten en transacties er een bon geprint moet worden. Op het moment dat er een bestelling wordt ingevoerd, komt er onmiddellijk een bon uit de printer. Met die bon kan het keukenteam meteen aan de slag. Iedere bon is voorzien van een uniek bestelnummer. Zo ontstaat er nooit meer verwarring.

Bonnenprinter
Kassalade

Kassalade

De kassalade is een lade die in jouw kassasysteem past. De lade bevat vakken voor bankbiljetten en vakken voor kleingeld. Deze lade is perfect voor kassasystemen waar je graag het overzicht houdt en je ontvangsten netjes organiseert. De kassalade is vervaardigd uit stevig materiaal en heeft een lange levensduur. Er zijn 4 vakken voor biljetten en 8 vakken voor kleingeld. Daarnaast zijn er ook 2 afroom gleuven voor het bewaren van coupons, waardebonnen of andere tickets.

Klantendisplay

Een klantendisplay of merchantdisplay is een enorme meerwaarde voor jouw kassasysteem. Het klantendisplay is een extra scherm dat voor jouw klanten zichtbaar is wanneer ze bij de kassa staan. Naast het feit dat je alle aangekochte items op het display toont, kun je het scherm ook gebruiken voor een heleboel handige opties. Zo kun je jouw klanten adviseren of informeren, maar je kunt er ook je verkoopcijfers mee verhogen.

Meer informatie


Andere hardware voor betaaloplossingen

Bij Easy Payments kan je terecht voor allerlei types hardware die aan jouw betaaloplossing kan koppelen.
Ben jij op zoek naar een specifiek apparaat of toestel voor jouw noden en werkwijze?
Neem dan zeker contact met ons op. De kans is groot dat wij je kunnen helpen met pasklare hardware oplossingen op maat van jouw onderneming.

Vragen over onze hardware voor betaaloplossingen?

Contacteer ons

Op zoek naar andere informatie?