Software modules

Jouw betaalsysteem uitbreiden

Sommige van je klanten hebben een factuur of betaalbewijs nodig na een aankoop.
Anderen willen dan weer liever een afgedrukt bonnetje. Misschien haal jij een heleboel voordelen uit de optie om klanten online bestellingen te laten plaatsen! Breid je betaalsysteem uit met deze handige software modules en zorg voor een nog betere service. Deze software modules zijn ontworpen om jouw leven en dat van je klanten makkelijker te maken!

Op zoek naar de juiste kassa modules?

Offerte aanvragen

Kassa software modules

Breid jouw kassa uit met onze software modules. Optimaliseer jouw kassa volledig naar eigen wens en werk nog efficiënter met jouw betaalsysteem.

Restaurant module

De restaurantmodule is een must-have voor iedere eetgelegenheid of restaurant. Maak gebruik van een aanpasbare plattegrond van jouw etablissement om bestellingen te koppelen aan de verschillende tafels.

De plattegrond komt overeen met de opstelling in jouw restaurant en is makkelijk aan te passen wanneer jij de tafels in jouw restaurant wat verder uit elkaar zet of compleet verandert. Ook de bestellingen die in de keuken binnenkomen, zijn meteen gelinkt aan de verschillende tafels. Met deze software module vergis jij je nooit meer van tafel!

Restaurant module
Supplementenmodule

Supplementenmodule

De supplementenmodule biedt de mogelijkheid om bestellingen aan te vullen met extra’s. Zo kunnen je klanten bijvoorbeeld makkelijk kiezen om een aangekocht item meteen te laten installeren of om extra saus op de frietjes te bestellen. De mogelijkheden met deze module zijn bijzonder breed!

Deze software module laat toe dat je een extra communicatiemogelijkheid introduceert tussen verschillende teams. Je hoeft namelijk niet per se een prijs te plakken op verschillende supplementen. Deze supplementen kunnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld de bakwijze van vlees door te geven aan het team in de keuken.

Cashless module

Cashless betalen is een onmisbaar element in de horeca. Laat je klanten makkelijk betalen met de verschillende cashless betaalmethoden. Zo kan jij je gasten laten betalen met de bankkaart, maar ook met contactloze betaalmethodes.

Cashless module
Facturatiemodule

Facturatiemodule

Een klant die graag een factuur wil ontvangen? Dat hoeft niet langer een handeling te zijn die te veel tijd inneemt. Met de facturatiemodule creëer je in enkele kliks een factuur voor je klanten. Je kan ook meteen kiezen of de klant ter plaatse betaalt of die via een overschrijving later de betaling zal doorvoeren. De facturatiemodule is een onmisbare extra voor ondernemers die geregeld B2B transacties doorvoeren.

Bonnenmodule

De bonnenmodule is een logische aanvulling op jouw betaalsysteem. Met deze module creëer je makkelijk digitale bons, die je later eventueel kunt afdrukken. De bonnenmodule is erg handig voor teams die bestellingen aan elkaar doorgeven, zoals de garçons en het keukenteam. De bonnenmodule is erg multifunctioneel en kan perfect aangepast worden aan de noden en behoeften van jouw onderneming.

Bonnenmodule

Management software modules

Ben jij de manager van een zaak? Dan heb je vermoedelijk geen afkeer van software modules die je het leven makkelijker maken. Deze pakketten geven je de mogelijkheid om je werkwijze één keer in te stellen en daarna te genieten van een geautomatiseerd proces.

Voorraadmodule

Wil jij op ieder moment van de dag op de hoogte zijn van je actuele voorraad van ieder product? De voorraadmodule is een onmisbare module voor ondernemingen die afhankelijk zijn van hun huidige voorraad. Stop met tellen en installeer de voorraadmodule. Door de instellingen slim in te stellen, krijg je een melding wanneer de voorraad van een product onder een bepaalde grens zakt. Met deze module weet jij altijd welke producten bijbesteld moeten worden en welke producten nog ruimschoots voorradig zijn.

Voorraadmodule
Easy Insights

Easy Insights

Easy Insights biedt een online beheersysteem waarin je inzicht krijgt in ieder aspect van jouw onderneming. Voeg ingrediënten toe aan menu items en krijg inzicht in het verbruik van de ingrediënten. Deze module kan ook gebruikt worden om allergenen te koppelen aan een gerecht. Zo kan je deze informatie makkelijk weergeven op je menu. Easy Insights geeft jou als eigenaar meer inzicht, maar je kan de inzichten ook delen met je klanten. Jij kiest hoe je deze module wil aanwenden.

Easy Work

Moeite met de personeelsplanning? De Easy Work software module helpt je met personeelsmanagement. Deze HR software module kan gekoppeld worden aan de kassa. Je krijgt een duidelijk overzicht in de efficiëntie van de planning. Daardoor kan jij je personeel efficiënter inzetten op de werkvloer en meteen nieuwe werkplanningen opstellen.

Easy Work
API module

API module

De API module is bijzonder veelzijdig, want API verbindingen laten je toe om verschillende externe applicaties te koppelen aan jouw kassasysteem. Met deze software kan je gegevens importeren naar jouw kassa systeem om ze daar verder te gebruiken, maar je kan ook informatie exporteren naar een externe applicatie, zoals de software van je boekhouder.

Debiteurenmodule

De debiteurenmodule laat toe dat je verkopen registreert en automatiseert. Creëer een beheeromgeving waarin je verschillende kosten en inkomsten op hun specifieke debiteuren kan instellen. Nadat je de initiële specificaties hebt ingesteld, gebeurt verder alles automatisch en worden onkosten en inkomsten meteen geboekt op de juiste lijn.

Debiteurenmodule

Extra software modules

Nog nood aan net dat tikkeltje extra? No worries, we got you!

Vriendenmodule

De vriendenmodule biedt verscheidene mogelijkheden voor organisaties waar je regelmatig vaste klanten over de vloer krijgt. Met de vriendenmodule kan je hen enkele extra voordelen aanbieden. Zo kan je kortingen geven aan bezoekers die regelmatig langskomen, maar je kan hen ook een snellere fast-lane service aanbieden. Je kiest zelf of de vriendenpas, die je ook een andere naam kan geven, moet aangekocht worden om van de voordelen te genieten.

Vriendenmodule
Auto discount module

Auto discount module

Creëer kortingscodes en acties binnen jouw onderneming. Met de auto discount module kan je alvast op voorhand instellen wanneer een bepaalde korting of actie van start gaat. Alle aspecten van de kortingsactie kunnen worden ingesteld: exacte locatie, betaalwijze, producten of diensten, …De auto discount module zorgt ervoor dat er weinig tot geen fouten kunnen worden gemaakt aan de kassa.

Tourniquetkoppeling

Een tourniquetkoppeling zorgt voor de automatisatie van toegang en gebruik van diensten. Met deze module kan je iedere toegangspas voor een locatie meteen voorzien van de juiste rechten en voordelen. Je geeft gecontroleerd toegang aan bezoekers, personeel en gasten. De tourniquetmodule kan makkelijk gekoppeld worden aan de ticketing module. Zo verkrijgt ieder type ticket zijn eigen toegangsvoordelen, rechten en extraatjes.

Tourniquetkoppeling
EasyTicketing koppeling

EasyTicketing koppeling

De ticketing module is een systeem waarbij je gasten en bezoekers makkelijk hun tickets voor jouw evenement online laat bestellen. Afhankelijk van het type ticket dat ze kopen, bepaal jij exact wat ze met dat ticket kunnen doen. Alle bovenstaande software modules kunnen gekoppeld worden aan de module voor ticketing. Zo kan je meteen ieder ticket specifiëren met de juiste rechten en toegangsmogelijkheden, maar ook met een bepaalde hoeveelheid drankbonnen of andere specificatie.

Loyalty module

De loyalty module laat toe dat je kortingen of extraatjes aanbiedt aan gasten die bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag geconsumeerd hebben. Maar je kan de loyalty module ook koppelen aan het gebruik van club cards. De loyalty module geeft je de mogelijkheid om verschillende prijzen te hanteren voor verschillende groepen bezoekers. In een sportclub kan je bijvoorbeeld zo je eigen leden laten genieten van voordelige tarieven.

Loyalty module

Breid jouw systeem uit met de juiste software modules

Naast jouw betaalterminal en kassasysteem valt er nog een heleboel te optimaliseren en tweaken binnen jouw onderneming. Maak het jezelf en je personeel makkelijk door de juiste software modules te installeren voor een perfecte workflow. Alle handelingen die je binnen jouw organisatie kan automatiseren, resulteren in een snellere service en minder vergissingen.

Op zoek naar andere informatie?

Vragen over onze software modules?

Contacteer ons