EasyTicketing: ticketing voor iedereen

Ticketing voor iedereen!

Organiseer je een event, sportwedstrijd of bijeenkomst waarvoor je een gecontroleerde toegang wil gebruiken? Ben je op zoek naar een makkelijk en efficiënt systeem om je ticketverkoop in goede banen te leiden?
Easy Payments heeft een ruime ervaring in de ticketverkoop. We helpen je dan ook graag verder met de ticketing voor jouw event, of dat nu een sportwedstrijd, een optreden, een beurs of ander event is.

Onze softwaremodule voor ticketing is een veelzijdig inzetbaar instrument dat binnen verschillende sectoren gebruikt kan worden.

  • Ticketverkoop voor evenementen, festivals of optredens
  • Verkoop van zitplaatsen tijdens sportwedstrijden
  • Toegangstickets voor tijdelijk toegankelijke ruimtes
  • Toegangstickets voor tentoonstellingen, musea of culturele evenementen
  • Boekingen en reservaties van sportvelden of materialen
  • Extra verkopen van merchandise of andere producten

Op zoek naar een ticketing partner voor jouw event?

Gratis demo

Waarom kiezen voor EasyTicketing?

1. Efficiënte ticketing software en tools

De ticketverkoop voor evenementen of sportwedstrijden is vaak een administratief struikelblok waar veel tijd en energie in kruipt. Door te kiezen voor een moderne oplossing met een heleboel opties en mogelijkheden geef je jezelf meer ademruimte voor de organisatie van het eigenlijke event. Kies voor efficiënte ticketing software met alle nodige tools en functies die passen binnen jouw werkwijze en stijl.

Efficiënte ticketing software en tools
Ticketing personaliseerbaar naar wens

2. Personaliseer naar wens

Onze ticketing services kunnen helemaal gepersonaliseerd worden naargelang de organisatie van jouw event. Zo kan je niet alleen tickets of boekingen verkopen, maar ook extra diensten aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld meteen drankbonnetjes verkopen wanneer iemand tickets koopt voor je festival. Binnen de software is het mogelijk om verschillende soorten tickets aan te bieden aan verschillende prijzen. Zitjes op de eerste rij kunnen een andere prijs krijgen dan tickets voor staanplaatsen achterin. Je kan trouwens ook meteen een zitplaats toewijzen aan ieder ticket. Benieuwd? Ga voor een gratis demo!

3. Betaalsysteem online ticketverkoop

Een efficiënt, online systeem voor de verkoop van tickets kan onmogelijk bestaan zonder een goede betaalmodule. Onze softwarepakketten zijn uitgerust met een betaalmodule waarin je bezoekers kunnen kiezen uit een groot aantal betaalmethoden, zoals een debetkaart, Google Pay, Apple Pay en een heleboel internationale kredietkaarten.

Ticketing oplossingen op maat

Ben jij de eigenaar van een horeca zaak, een sportvereniging of een event organisatie bureau? Easy Payments zorgt ervoor dat jouw leven makkelijker wordt!
Onze EasyServices omvatten alle diensten die je nodig hebt om je onderneming financieel te laten floreren. EasyTicketing is de perfecte tool om tickets te verkopen voor events, shows, concerten, sportwedstrijden en nog veel meer. Op zoek naar een ticketing oplossing voor het verkopen van tickets?
Easy Payments kan je helpen met innovatieve oplossingen voor jouw event.

Jouw ervaren ticketing partner

Easy Payments is thuis in ticketing.
We zijn gespecialiseerd in slimme oplossingen voor de organisatie van alle types evenementen.
Of je nu een eenmalig event, zoals een zomerbar, festival of een congres organiseert
of je bent op zoek naar een ticketing oplossing voor wekelijkse wedstrijden in je sportvereniging,
De oplossing op maat van jouw event!

Vragen of demo reserveren van ons systeem?

Contacteer ons

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy!

Meer informatie? Ontdek onze folder!