Betaalautomaat

Jouw zaak kan pas draaien zodra je ook betalingen kan ontvangen. Contant geld verliest elk jaar aan populariteit. De komende generaties zullen steeds vaker geen cash meer bij zich hebben. Om geen klanten te verliezen kan je beter een betaalautomaat kopen. Dan hoef je meteen een pak minder centjes te tellen bij sluitingstijd.

Ontdek al onze betaalterminals 

Betaalautomaat

 

Contactloos betalen in 1 seconde

Lange wachtrijen aan de kassa zijn zowel een droom als een nachtmerrie. Veel klanten hebben is goed, tijd verliezen met geld wisselen is vervelend. Een betaalautomaat laat dit proces een stuk vlotter verlopen. Met contactloos betalen gaat dit nog sneller. Deze manier van betalen is in opmars. Betalen doen klanten letterlijk in een seconde. Voor je het weet staan ook hippe tieners bij jou aan de kassa om via Apple pay te betalen. Jouw winkel kan meteen een pak meer betalingen verwerken.

101 betalingsmethoden

Naast hippe tieners wil je ook zakenmensen met een Creditcard bedienen. Easy Payments zorgt ervoor dat jij alle courante betalingsmethoden kan accepteren. Onze betaalterminals werken met kredietkaarten, bancontact, maaltijdcheques en meer. Met elke betalingsmethode die je aanvaardt, trek je nieuwe klanten aan. Hoeveel betaalmethodes je ook accepteert wij blijven jouw unieke contactpunt. Via ons omvangrijke netwerk van kaartverwerkers krijg jij steeds de scherpste prijs zonder dat je 101 telefoontjes hoeft te plegen. Een vaste betaalterminal met contactloos betalen koop je al vanaf 349 euro.

Betaalautomaat op maat

Niet elke winkel is hetzelfde. Daarom leveren wij oplossingen op maat van iedere klant. Heb jij een winkel in een toeristisch centrum? Dan voorzien wij jouw toestel op het ontvangen van bijvoorbeeld Aziatische creditcards. Combineer jij een webshop met jouw winkel? Dan leveren wij een omnichannel oplossing die alles voor jou bundelt. Heb jij helemaal geen winkel maar sta je op de markt? Dan hebben wij mobiele betalingstoestellen die zelfs zonder internet betalingen accepteren. Hou jij meer van het huren van een betaalautomaat? Ook dat is mogelijk bij Easy Payments.

Service? Meer dan een woord alleen

Easy Payments staat garant voor uitstekende service en gebruiksgemak. Een ondernemer die klant wordt, ontvangt binnen 7 dagen een gebruiksklare betaalautomaat. Bij ons vind je geen complexe handleidingen. Wij voorzien korte instructies waarna je meteen aan de slag kan. Indien jouw toestel toch niet functioneert zoals verwacht, voorzien wij onmiddellijk een vervangtoestel. Deze SWAP-service hoort standaard bij jouw aankoop.

Beter overzicht door elektronisch betalen te accepteren

Easy Payments biedt nog een bijkomend voordeel bij het gebruik van een betaalautomaat. Wij stellen ons klantenportaal ter beschikking. Daardoor hou jij nauwgezet alle inkomende betalingen in het oog. Bovendien exporteer je alle gegevens eenvoudig naar Excel. Je ziet onder andere op welke dag je het meeste omzet draait en welke betaalmethoden klanten het vaakst gebruiken. Al onze klanten gebruiken dit klantenportaal zonder extra kosten.

Betaalautomaat = een slimme investering

Door het bijkomend gemak voor jouw klanten zal je omzet stijgen. Bovendien verlies je minder tijd met het tellen van cashgeld. Dat is reden genoeg om een betaalautomaat in huis te halen. Ben jij nog niet helemaal overtuigd? Stel jouw vraag aan één van onze experts. Wij helpen jou graag verder.

Nog vragen? Laat het ons weten!