Afterpay (nu Riverty)

Minder frictie resulteert in een hogere conversie. Bij Afterpay hebben ze goed begrepen dat een onmiddellijke betaling eisen een deel van de klanten afschrikt. Achteraf betalen aanbieden via Afterpay resulteert bijgevolg onmiddellijk in een hogere conversie en dus meer omzet.

Ontdek onze andere betaalmogelijkheden

 

AfterPay

 

 

Afterpay (Riverty) opnemen als betaalmethode?

Afterpay is een eenvoudige wijze om achteraf betalen mogelijk te maken in jouw webshop. Alle betaalmogelijkheden hebben hun voordelen. Bij Achteraf betalen is het voordeel mogelijks het grootst. Wil je deze methode toevoegen aan jouw webshop? Neem dan zeker contact met ons op. Hun werkwijze is vergelijkbaar met het vroegere “acceptgiro”. Het grote verschil zit in de ingebouwde garanties en de opvolging. Afterpay staat garant dat je voor elke bestelling de betaling ontvangt. Ze zorgen voor de volledige afhandeling en opvolging van deze betaling. Alles gaat automatisch en je loopt geen enkel risico op wanbetaling.

 

Fijn voor jouw webshop en voor jouw klanten

De afhandeling door Afterpay (Riverty) is uiterst professioneel. Consumenten krijgen de nodige informatie per e-mail. Via hun persoonlijke Afterpay account behouden consumenten het overzicht. Deze professionaliteit zal ook op jouw webshop afstralen.

Zodra consumenten een account hebben, vergroot de kans dat ze terugkeren naar webshops die zij aanbieden. Ze houden van het gemak. Ze kunnen eenvoudig al hun bestellingen (bij verschillende webshops) zien. Dit maakt shoppen leuker. Jouw webshop kan hier ook van profiteren!

Contacteer ons

 

Achteraf betalen achter de schermen

Voor de consument biedt achteraf betalen heel wat voordelen. Ze kunnen een product eerst zien en uitproberen voor ze betalen. Daardoor hebben ze meer vertrouwen in jouw webshop. Wat de consument niet ziet, zijn de controles die Afterpay op de achtergrond uitvoert.

Ze raadplegen in enkele seconden verschillende databronnen. Dit doen ze om het betaalrisico voor een consument in te schatten. Als het risico te groot is, stuurt onze internetkassa jouw klant terug naar de betaalpagina. Jouw klant kan dan alsnog afrekenen via een andere betaalmethode.

Met dank aan deze controle kan Afterpay jou een betaling garanderen. Wanneer de klant toch niet betaalt, ontvang jij wel het geld. Zij nemen de opvolging en het risico van jou over.

 

De stappen op een rijtje

Van Afterpay zal je aansluitgegevens ontvangen zodra je klant bent bij hen. Deze aansluitgegevens vul je in het admin panel van Easy Payments in. Installeer daarna een plugin om achteraf betalen toe te staan. Een bestelling verloopt als volgt:

  1. De consument bestelt iets uit jouw webshop. Hij krijgt een aantal keuzes om te betalen en kiest Afterpay. De consument logt bij hen in.
  2. Op de achtergrond controleert Afterpay de consument. Wanneer de consument al langer een account heeft, is dit zeer eenvoudig. Bij een negatief resultaat kan de klant via een andere betalingsmethode in jouw webshop betalen.
  3. Easy Payments brengt jou op de hoogte van de succesvolle bestelling. Jij verstuurt de producten.
  4. Afterpay zorgt voor de afhandeling van de betaling. De consument ontvangt een overzicht en een uiterste betaaltermijn.
  5. Zodra de klant beslist heeft welke producten hij gaat houden krijg jij je geld. Jij hoeft helemaal niets meer te doen. De transactiekosten worden verrekend met het totaalbedrag.

Consumenten die al een account hebben bij de betalingsdienst zullen sneller hun weg vinden naar jouw webshop. Aarzel dus niet en vraag bij Easy Payments om Afterpay te integreren.

Nog vragen? Contacteer ons!