Ciao Bambino kiest voor zorgeloos betaalverkeer

04.06.2020
Ciao Bambino kiest voor zorgeloos betaalverkeer

Ciao Bambino startte in 2017 op als luxe babyspeciaalzaak. Klanten kunnen er terecht voor een ruim aanbod aan kwalitatieve producten voor hun baby. Ciao Bambino is een one-stop-shop en de winkel is beschikbaar als fysieke winkel, maar ook de online webshop wint nog steeds aan populariteit.

Deze snel groeiende onderneming behandelt dagelijks een hele berg betalingen, zowel online als offline. Met PAY kunnen ze zich helemaal focussen op de uitbouw van hun onderneming, terwijl PAY het betaalverkeer voor hen vergemakkelijkt.

Kwalitatieve accessoires

Ciao Bambino speelt in op de ruime markt van kersverse ouders. Ze voorzien ouders van kwalitatieve baby producten en accessoires. Je kunt er terecht voor allerlei producten, van kinderwagens tot baby kleding, speelgoed en accessoires.

Door hun online aanwezigheid, in combinatie met de fysieke winkel, bieden ze ruime mogelijkheden aan jonge ouders. Zij die willen, kunnen in de winkel leuke baby spulletjes kopen, maar ouders die liever vanuit hun zetel inkopen doen, kunnen dat nu ook! Op gebied van betaalmogelijkheden bracht dat aanvankelijk extra zorgen met zich mee, maar Ciao Bambino besloot om te kiezen voor de complete betaalservice van PAY.

Dit jonge bedrijf groeide enorm in de voorbije jaren en had behoefte aan een ontzorging op gebied van betalingsverkeer. Met PAY als betalingsservice kunnen zij zich 100% bezig houden met de groei van hun zaak, terwijl PAY ervoor zorgt dat ze op verschillende manieren betalingen kunnen accepteren.

Zorgeloos betalingsverkeer

PAY voorziet Ciao Bambino van online betaalmogelijkheden in de webshop. Ook in de fysieke winkel kunnen de eigenaars van Ciao Bambino verschillende betaalmogelijkheden aanbieden aan hun klanten.

«De gebruiksvriendelijkheid van het back-end platform van PAY maakt een wereld van verschil voor ons. In het dashboard zien we in één oogopslag alle belangrijke informatie, zoals recente betalingen en het omzetoverzicht.»

Deze ondernemers plannen het toekomstige gebruik van custom betaallinks waarbij ze online een betaallink naar hun klanten kunnen sturen. Ook de mobiele PAY app is een verademing voor het ondernemerskoppel: «Met de app kunnen we onze verkopen snel opvolgen, zonder dat we iedere keer de computer moeten opstarten.»

Nog vragen? Contacteer ons!

Contacteer ons