Almozar Taxi laat klanten veilig en mobiel betalen

03.07.2020
Almozar Taxi laat klanten veilig en mobiel betalen

Almozar Taxi 1 is een taxibedrijf dat werkzaam is in de regio rond Aalst. Als modern, Vlaams taxibedrijf vond Almozar Taxi 1 dat het hoog tijd werd om een betaalterminal te kopen en te integreren in hun taxi’s.

Steeds meer mensen kiezen ervoor om met de bankkaart te betalen of hebben simpelweg geen cash geld op zak. Er was dus duidelijk nood aan een moderne betaaloplossing.

Taxirit betalen met bancontact

We kijken er allemaal tegenop wanneer we eerst langs de bankautomaat moeten om een betaling te doen. En toch is dat de werkwijze die decennialang gebruikt werd wanneer je een taxi wilde nemen in België. Vandaag de dag passen ook deze mobiele dienstverleners hun services aan. Een bancontact aantreffen in een Belgische taxi is dan ook helemaal niet ongewoon.

Mobiel betalen is niet alleen modern, het is ook een heel stuk makkelijker. Sinds enige tijd kun je bij Almozar Taxi 1 dan ook met je bankkaart betalen voor je rit. Ze gebruiken betaalsystemen van Easy Payment Services.

Meer tevreden klanten

Veel van de klanten die gebruik maken van een taxi hebben wel cash geld op zak. We zijn het namelijk gewoon dat een taxi geen bancontact aanwezig heeft om je betaling te ontvangen.

Toch blijkt dat veel klanten positief verrast zijn wanneer blijkt dat ze snel en makkelijk met hun bankkaart kunnen betalen in onze taxi’s.

Uiteindelijk kunnen taxibedrijven, net als andere mobiele diensten, niet achterblijven. Mobiel betalen is de betaalmethode van de toekomst. Het is mee groeien of achterblijven!

Erg tevreden over de samenwerking

Tot op heden is er nog geen enkel probleem geweest met de betaalterminals van Almozar Taxi 1 en we gaan er van uit dat dat nog heel lang zo gaat blijven. Toch was er al een keer telefonisch contact met een vraag over betalingen in het buitenland.

De vraag werd meteen beantwoord en de chauffeur kreeg enkele handige tips om betalingen in het buitenland, zoals bijvoorbeeld Nederland, vlot te laten verlopen.

Zorgeloos betalingen ontvangen, altijd en overal

Ongeacht je sector of locatie, je kunt altijd en overal zorgeloos betalingen ontvangen. Biedt je klanten een makkelijke en veilige betaalmogelijkheid aan. Zo zorg je voor een betere service voor je klanten. Bovendien maak je het jezelf ook makkelijk wanneer je niet met een heuse schatkist vol cash de baan op moet.

Ben jij net zoals Almozar Taxi op zoek naar de meest interessante betaaloplossing voor jouw zaak? Neem contact met ons op. We bekijken graag samen met jou de verschillende mogelijkheden. Daarna zoeken we de best mogelijke oplossing om het jou en je klanten zo aangenaam mogelijk te maken!

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons