Sectoren

Ben je op zoek naar de beste betaaloplossing voor je sportclub, bedrijf of evenement? Laat je klanten contactloos bestellen en betalen. Betalingen ontvangen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Geïnteresseerd in de betaaloplossingen van de toekomst? Ontdek hier hoe het werkt!

Betaaloplossingen voor sportclubs

Sports

Betaaloplossingen voor sportclubs

Betaaloplossingen voor horeca

Horeca

Betaaloplossingen voor horeca

Betaaloplossingen voor events

Events

Betaaloplossingen voor events

Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen doen!

Contacteer ons

Een betaaloplossing voor elke sector

Bent u op zoek naar een complete betaaloplossing voor uw organisatie, vereniging, bedrijf, evenement of anderszins? Easy Payments heeft een interessant aanbod betaaloplossingen voor verschillende sectoren. Onze systemen worden op maat gemaakt voor uw manier van werken.

Evenementen

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Onze betaaloplossingen voor evenementen zijn tot in detail aan te passen tot ze perfect passen bij de organisatie van je evenement. Tickets digitaal boeken en drankjes betalen met een polsbandje? Bij Easy Payments vind je de beste oplossingen voor evenementen.

Sport

Easy Payments verdiept zich graag in de werkwijze van de sportclubs in ons land. Elke club werkt anders en elke sportclub heeft een betaaloplossing nodig die binnen dat systeem werkt. Onze modulaire betaalsystemen bevatten alle opties die je maar kunt bedenken. Met onze betaaloplossingen voor sportclubs bepaal je zelf wat je nodig hebt.

Horeca

In de horeca zijn bestellingen en betalingen bijna het fundament van je organisatie. Het is dus essentieel om een gestroomlijnd systeem te hebben voor bestellen, bestellen en betalen. Bied contactloze betaalopties aan en laat je klanten bestellen zodra ze aan tafel zitten! De beste betaaloplossingen voor de horeca vind je bij Easy Payments!

Een betaaloplossing op maat voor jouw branche?

Bij Easy Payments weten we dat ondernemers liever voor hun zaak zorgen dan dat ze een betaalautomaat of kassasysteem inrichten. Maar je kunt natuurlijk niet zonder!

Easy Payments helpt ondernemers, organisatoren van evenementen en voorzitters van sportclubs een handje. Dit doen we door je bestel- en betaalsysteem veel eenvoudiger, overzichtelijker en handiger te maken. Je zult snel ontdekken dat je niet meer terug wilt naar de betaalmethode en -oplossing die je voorheen gebruikte.

Een betaaloplossing op maat voor uw specifieke omgeving, evenement of bedrijf? Easy Payments is gespecialiseerd in wereldwijde oplossingen op maat. Van betaalterminals en kassasystemen tot een digitale bestelomgeving waar uw klanten of bezoekers hun bestelling kunnen plaatsen en direct kunnen betalen. Easy Payments heeft de perfecte combinatie, afgestemd op jouw manier van werken.