Refurbished kassa

Een kassa kopen biedt een totaaloplossing voor betalingen in jouw onderneming. Je installeert in één adem een kassasysteem met betaalterminal. Klanten betalen met hun eigen bankkaart en de betaling wordt meteen geregistreerd in de kassa. Ben je eerder op zoek naar een refurbished kassa voor jouw vereniging?

Bekijk ook onze andere betaaloplossingen

 

Sneller afrekenen

#met een kassa én betaalterminal

Vermijd lange wachtrijen aan de kassa. Zorg voor een snelle service door een complete kassa met betaalterminal te installeren. De kassa bestaat uit een ‘open loop’ systeem waarbij je klanten meteen met hun bankkaart kunnen afrekenen.

 • Kortere wachttijden
 • Meteen afrekenen met de bankkaart of kredietkaart
 • Geen contant geld of een kassa vol muntjes
 • Makkelijk en snel te installeren
 • Plug-and-play principe

Refurbished kassa kopen?

Contacteer ons

Refurbished kassa
#uit te breiden met extra opties

Het refurbished kassa systeem is eenvoudig uit te breiden met verscheidene extra’s die het leven aangenamer en makkelijker maken. Bied je klanten een complete service aan met eventuele extra’s die voor een betere ervaring zorgen. Tegelijkertijd maak je het werk voor jezelf en je personeel ook een stuk gemakkelijker. Ontdek al onze software modules en breidt jouw kassasysteem uit met extra hardware. 

 • De bonmodule geeft je de mogelijkheid om meteen een digitale bon aan te maken wanneer je een bestelling binnen krijgt.
 • Met de bonnenprinter druk je de digitale bonnen in één keer af. De bonnenprinter geeft je bovendien ook de mogelijkheid om reclame of een persoonlijke boodschap af te drukken.
 •  Het klantendisplay toont onmiddellijk informatie over de bestelling zodat je klanten kunnen meekijken. Een display voor klanten is een extra service die vertrouwen schept.
 • Met de supplementenmodule geef je jouw klanten meteen de mogelijkheid om een supplement toe te voegen bij een product, zoals bijvoorbeeld een sausje bij frietjes.
 • Ook de voorraadmodule is een mooie aanvulling die je een heleboel werk bespaart. Koppel informatie over je voorraad rechtstreeks aan je kassa om een goed overzicht te houden.
 • Willen je klanten graag een factuur voor hun aankoop? Met de facturatiemodule creëer je makkelijk gepersonaliseerde facturen voor iedere aankoop.

 

Grondige controle

Een refurbished kassa is een betaalsysteem dat reeds eerder werd gebruikt. De refurbished kassa systemen worden grondig onder handen genomen voordat ze een nieuwe eigenaar krijgen. De betaaltoestellen en kassa’s worden op verschillende punten gecontroleerd en krijgen een complete update.

We garanderen refurbished producten die gelijkwaardig zijn aan een nieuw toestel en je geniet bovendien dezelfde service met een refurbished toestel!

Jouw refurbished kassa vandaag bestellen

Bestel vandaag je refurbished kassa online en laat morgen je klanten al meteen gebruik maken van je nieuwe service. Bij Easy Payments staan we in voor een snelle professionele service. Toestellen die je voor 15u online bestelt, worden de volgende dag al aan huis geleverd.

Nog vragen? Laat het ons weten!