Online betalingen ontvangen

Ondernemers hebben volgens ons het recht om snel en veilig online betalingen te kunnen accepteren. Online betalingen ontvangen mogelijk maken verhoogt het bereik en de omzet. Veel van onze klanten hebben ondervonden dat onze betalingsoplossingen een boost betekenden voor hun bedrijf. Met dank aan het internet wordt jouw afzetmarkt bijna oneindig groot.

Ontdek onze verschillende betaalmogelijkheden 

Online betalingen ontvangen

E-commerce: gevaren en opportuniteiten

Maar het internet brengt ook gevaren met zich mee. Creditcardfraude komt vaker voor dan ooit en cybercriminelen hebben het gemunt op jouw webshop. Gelukkig kan je rekenen op Easy Payments voor het veilig afhandelen van jouw online betalingsverkeer. Ons team van Risk & Compliance houdt een extra oogje in het zeil. Wanneer geautomatiseerde controles falen schieten zij in actie. Wij combineren het beste van automatisering met manuele interventies en controles indien nodig. Je mag er dus zeker van zijn dat wij er alles aan doen om jou veilig te laten ondernemen op het internet.

Eenvoudig online betalingen ontvangen

Misschien heb je een fysieke winkel die online een grotere markt zoekt. Of misschien heb je meerdere webshops die online betalingen ontvangen. Onze klanten zijn even divers als de mensen die online shoppenEasy Payments biedt de meest voorkomende betaalmogelijkheden aan voor jouw webshop. In totaal bieden wij meer dan 20 verschillende betaalmogelijkheden aan. Het maakt niet uit of jouw kant met Visa, mastercard of PayPal wil betalen, wij zorgen ervoor dat het mogelijk wordt in jouw webshop.

Voor heel wat e-commerce systemen (bijvoorbeeld Magento, Woocommerce of opencart) ontwikkelden wij gebruiksklare plugins. Ook voor klanten die gebruikmaken van een online webshop oplossing ontwikkelden we eenvoudige koppelingen. Denk daarbij aan zogenaamde “hosted solutions” zoals lightspeed, shopify of shoptrader. Zelfs voor ondernemers die werken met een eigen platform voor hun webshop bieden wij een oplossing.

Jij verdient een oplossing die bij jou past. Wij zorgen voor een oplossing op maat. Dat is hoe wij dé Service Payment Provider zijn voor iedereen die online wil ondernemen. Laat je dus door niemand tegenhouden om jouw producten en/of diensten op het www aan te bieden.

Een vraag over online transacties?

Communicatie is een belangrijk onderdeel van onze service. Onze klanten krijgen van ons één aanspreekpunt. Dan zijn ze zeker dat ze snel een antwoord zullen krijgen op al hun vragen. Jouw tijd is kostbaar dus wij stellen alles in het werk zodat jij het maximum kan halen uit jouw zaak.

Jij kiest overigens hoe en wanneer je met ons contact opneemt. Je kan ons bereiken via e-mail, chat en telefoon. In het geval van storingen staan wij 24 uur ter beschikking van onze klanten, zelfs in het weekend en op feestdagen. Online betalingen ontvangen blijft altijd mogelijk.

Transparante tarieven

Bij Easy Payments betaal je geen cent meer dan wat er op de offerte vermeld staat. Wij hanteren geen extra kosten. Je betaalt kosten per transactie, abonnementskosten en niets meer. Dat is duidelijk. Verwerk jij bovendien meer dan 1.000 transacties of meer dan 40.000 euro per maand dan krijg je volumekorting. Wij gaan resoluut voor een kwalitatief hoge service aan een voordelig en transparant tarief. We maken het glashelder wat je krijgt voor je geld.

Gebruiksgemak betalingsdiensten

In een competitieve markt zijn prijsverschillen nooit groot. Als het gaat over online betalingen ontvangen maken wij het verschil door tal van extra features aan te bieden. Voor enkele bekende boekhoudprogramma’s voorzien wij bijvoorbeeld de mogelijk om te synchroniseren. Dan heb jij meteen alle cijfers ter beschikking die je nodige hebt. We bieden daarnaast onder andere een handige smartphone aan en de mogelijkheid om statistieken op te vragen.

Wij luisteren naar onze klanten om de beste oplossingen aan de beste prijs aan te kunnen bieden. Veiligheid is daarbij een topprioriteit. Dat is hoe wij ondernemen. Dat is hoe wij online betalingen ontvangen gemakkelijk maken voor alle ondernemers.

Kortom, wij regelen jouw betalingsverkeer. Overleg vrijblijvende met onze experts om jouw ideale oplossing te vinden. Je zal snel merken dat wij onze belofte van kwaliteitsvolle service en advies waarmaken. Hoeveel jij verkoopt via jouw webshop maakt niet uit. Wij hebben aandacht voor alle onze e-commerce klanten. Jouw zorgen wegnemen, dat is ons doel. Met ons aan jouw zijde, leg jij de focus nog weer op het verhogen van jouw verkoopcijfer.

Nog vragen? Contacteer ons!