KNIP app en club cards voor verenigingen

27.10.2021
KNIP app en club cards voor verenigingen

Wat is de KNIP app?

De KNIP app is een applicatie voor jouw mobiele telefoon waarmee je een club card makkelijk kan opwaarderen. Het gebruik van de KNIP app brengt veel voordelen met zich mee.KNIP betaalapp

Geen cash geld nodig

Met de KNIP app hoef je nooit geen cash geld meer mee te nemen naar de sportvereniging of club. De app is een handige betaalmethode die je altijd en overal kan opwaarderen met jouw smartphone. Jij beslist zelf hoeveel geld je op de app zet en budgetteert makkelijk tijdens de avond, week of maand.

Gezamenlijke rekening met vrienden of teammaten

De KNIP app laat toe dat je een gezamenlijke rekening met vrienden of teamgenoten aanmaakt. Zo vervangt de app de ‘pot’ van weleer. We gooien niet langer allemaal 10 euro op een hoop, maar zetten het geld nu in de app. Met die app kan je daarna een rondje (of meer) betalen.

Controleer het verbruik van jouw kinderen

Zijn jouw kinderen lid van een vereniging die club cards of de KNIP app gebruikt? Dan beslis jij als ouder hoeveel geld je op de app zet. Je kan bovendien ook makkelijk zien welke dingen jouw kind heeft geconsumeerd.

Makkelijk af te stemmen voor verenigingen

De KNIP app is ontworpen voor gebruik binnen verenigingen, maar eigenlijk is het toepassingsgebied veel ruimer. Je kan de club cards en de KNIP app gebruiken in iedere situatie waar meerdere mensen betalingen willen doorvoeren: een padel club, petanque vereniging, chiro of scouts, … Noem maar op!

Gebruik jouw eigen huisstijl

Bij het opzetten van de KNIP app voor jouw vereniging, begin je met een standaard lay-out en design. Je kan de app daarna makkelijk aanpassen zodat die helemaal binnen de kleuren en stijl van jouw vereniging past. De KNIP app integreren in jouw vereniging is bijzonder makkelijk!

Wat zijn clubcards?

Clubcards zijn compleet personaliseerbare betaalpasjes voor gebruik binnen verenigingen. De kaarten kunnen worden gebruikt voor het betalen van producten, consumpties of andere items. Als vereniging kan je de kaarten helemaal aanpassen naar de stijl en kleuren van jouw club. Ook de afbeelding op de kaart is aanpasbaar. Zo zorg je voor een betaalkaart die jouw clubleden kunnen gebruiken in de kantine en daarbuiten.

De clubcard werkt naadloos samen met de KNIP app. Met de clubcards die je uitreikt aan je leden, kunnen zij zich aanmelden bij de KNIP app. Via die app kan de betaalpas worden opgeladen. Na de initiële opstart is het gebruik van clubcards de beste en makkelijkste manier om te betalen binnen de vereniging.

Unieke kaart voor ieder clublid

Je kan clubcards uitreiken aan ieder lid van de vereniging. De kaart bevat de gegevens van de vereniging, maar ook de naam van de eigenaar en een uniek pasnummer, QR-code en CVC code. Zo is iedere pas uniek en kan iedereen zijn of haar eigen clubcard opwaarderen voor gebruik.

Betaaloplossingen voor sportclubs

Personaliseer naar de stijl van jouw vereniging

Je kiest bij de opstart zelf of je voor een blanke kaart zonder opsmuk gaat, of eerder voor een clubcard die de ideologie en persoonlijkheid van jouw vereniging uitstraalt. Er zijn een aantal interessante personalisatiemogelijkheden zoals het gebruik van een logo en afbeelding. Indien gewenst kan je zelfs de gegevens van een sponsor op de clubcards vermelden.

Geef clubleden de voordeligste prijzen

Door gebruik te maken van club cards, kan je in de cafetaria je clubleden een andere prijs aanbieden. Zo kiezen veel verenigingen ervoor om hun eigen leden een korting van bijvoorbeeld 10% aan te bieden. Bezoekers van andere clubs betalen de gewone tarieven.

Geef je clubleden een tegoed

Veel verenigingen kiezen ervoor om hun clubleden ieder jaar een kleine bonus te geven. Met de clubcards is dat makkelijker dan ooit. Geef de jongste sporters een geschenkje van Sinterklaas of geef iedereen een kerstbonus.

Ook werken met de KNIP app en clubcards?

Wil je betalingen binnen jouw club of vereniging makkelijker laten verlopen? De KNIP app en club cards zijn een interessante manier om jouw vereniging cashvrij te laten functioneren. Vergeet die bankbiljetten en muntjes! Met club cards hoeven jouw clubleden niet langer cash geld op zak te houden om na de training een hapje of drankje te consumeren in de cafetaria. Ze betalen snel en makkelijk met hun app of pas.

Wil je echter clubcards gebruiken in jouw vereniging of ben je op zoek naar professioneel advies op maat van jouw vereniging? Neem contact met ons op! We geven je graag wat meer informatie over de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie.

Lees ook zeker ons blogbericht rond de mogelijkheden van Payconiq voor verenigingen.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons