Mobiele betaalterminal

Veelzijdige betaalterminal kopen? Kies dan voor de PAX A77.
Deze voordelige mobiele betaalterminal is door ons voorzien van een datachip.
Overal in de Europese Unie maakt de ‘PAX A77’ via de datachip connectie. Daarnaast kan deze ook connectie maken via LAN en wifi. Ideaal als jij deze betaalterminal normaal in de winkel gebruikt, maar toch een aantal maal per jaar jouw betaalterminals wil meenemen voor beurzen of bezorgingen.

Deze betaalmethode werkt dus veilig en snel via allerlei connecties. Deze feature betekent overigens niet dat je duur uit bent. De PAX A77 is de voordeligste betaalterminal in haar soort. Wij laten zien dat betrouwbaarheid op een mobiele pinautomaat voor een lage prijs mogelijk is.

Ontdek ons aanbod betaalterminals 

Mobiele betaalterminal huren
Pax refurbished betaalterminal

PAX A77 betaalterminal

Het meest veelzijdige mobiele pinapparaat. Waar profiteer van bij aanschaf of huur van deze betaalterminal?

  • Multi inzetbaar via kabel, wifi en datachip.
  • Uitstekende rapportagemogelijkheden via de ‘live’ portal.
  • Plug-and-play.
  • Scherpe tarieven voor transactieverwerking.
  • Aanschaf al vanaf €299

De A77 past in de palm van uw hand en in uw bedrijf, en biedt u een ervaring die nog nooit eerder op de markt is vertoond. Deze betaalsmartphone integreert zich naadloos met de behoeften van uw onderneming, met een batterij die de hele dag meegaat.

Wat is de goedkoopste betaalterminal?

De goedkoopste betaalterminal is de PAX A77. De 9220 is slechts honderd euro duurder, maar pakt wel uit met een design dat perfect in de hand ligt én allerlei straffe features. Heb je het over de meest voordelige betaalterminal, dan wint de 9220. Het kleurentouchscreen, de printer en het 8GB-geheugen zijn grote troeven voor elke onderneming.

Voordelig voor je portemonnee en de planeet? Dan is onze refurbished betaalterminal je beste optie. Hierbij zit ook een kassasysteem geïntegreerd, waardoor je een mooie 2-voor-1-deal krijgt. Ook de 9220 vind je in refurbished-versie, trouwens!

Hoe kies ik de juiste betaalterminal?

De juiste betaalterminal is degene die het makkelijk maakt om cashloos en contactloos te betalen. De moderne klant heeft nog amper cash op zak en verwacht digitaal te kunnen betalen.

Je hebt twee opties:

  • Een vaste betaalterminal
  • Een mobiele betaalterminal

Welke de juiste betaalterminal is voor jouw onderneming, hangt af van je onderneming en hoe die in elkaar zit. Een vaste betaalterminal is de logische keuze voor de horeca en sportclubs. Een mobiele betaalterminal is eveneens interessant voor horecazaken en sportclubs als extra betaalterminal op drukke momenten (denk: koopzondagen of eetfestijnen), maar ook evenementen draaien vlot met een mobiele betaalterminal erbij.

Niet helemaal zeker welke betaalterminal perfect is voor jouw zaak? Spreek ons even aan en we geven je graag advies op maat!

Wat kost een mobiele betaalterminal?

Dat hangt af van je voorkeur: huren of kopen. Bij ons kan het allebei. Weet wel, een betaalterminal is een investering. Je moet dus rekenen op enkele honderden euro’s, afhankelijk van het model. Een betaalterminalkassa (2-in-1!) kost dan weer zo’n duizend euro.

Een voordelige optie is een refurbished betaalterminal. Dat is een tweedehands betaalterminal die door ons nauwkeurig gecontroleerd en geüpdatet werden.

Een mobiele betaalterminal huren of kopen: wat is het beste?

Als je een starter bent, er een druk evenement zit aan te komen of je het de-kat-uit-de-boom-kijken-type bent, dan is huren een goed idee. Je krijgt onze top-of-the-bill-producten én onze fantastische 24/7 support, ook wanneer je huurt.

Een betaalterminal kopen is een investering in jezelf en je onderneming. Het is vooral een goed idee wanneer je er all day, every day eentje nodig hebt.

Twijfel je over huren versus kopen of over het model? Easy Payments customer support team has entered the chat. Niet om te stoefen, maar we weten echt alles over betaalterminals. Contacteer ons en laat ons je verwelkomen in de wondere wereld van Easy Payments. Het is hier heerlijk.


Voordelig betalingen accepteren?

Bancontact en creditcards accepteer je eenvoudig en snel via Easy Payments. Niet alleen profiteer je bij ons van scherpe tarieven. Je hoeft ook maar bij één partij documentatie aan te leveren. Wij doen de rest. Wel zo gemakkelijk.


Nog vragen? Contacteer ons!