Klarna betalen

Misschien heb je zelf al vaker een bestelling afgebroken in een webshop. Je had geen zin om te zoeken naar je bankkaart. Je had niet genoeg vertrouwen in de webshop dat je jouw producten goed zou ontvangen. Of je kon niet achteraf betalen. Of misschien was je gefrustreerd door het aantal stappen dat je moest doorlopen voor je aankoop. Door met Klarna te betalen beperken deze negatieve ervaringen zich tot een minimum.

Ontdek hier onze andere achteraf betalen methodes 

Online betalen met Klarna

 

Vlotjes betalen

Met de opkomst van e-commerce, kwamen er frustraties. Klanten stuiten nog steeds op verschillende drempels. De grootste drempel is waarschijnlijk de betaling. Waarom zou je betalen zonder garantie dat je jouw bestelling zal ontvangen? Klarna promoot het principe van “shop nu, betaal later”. Daardoor ontvangen klanten eerste hun product voor ze betalen.

Met Klarna betalen gaat vlot. Klarna streeft naar een vlotte betaling zonder frictie. Als koper ben je zo minder geneigd om het aankoopproces af te breken. Afrekenen kan met een beperkt aantal klikken. Wie kiest voor achteraf betalen hoeft zelfs niet te zoeken naar zijn bankkaart of kaartlezer. Jouw webshop betalingssysteem mag geen extra horde zijn.

Via Klarna betalen toestaan, verhoogt duidelijk het aantal conversies. Klarna verzamelt alle data en voert de nodige aanpassingen uit op basis van deze berg informatie. Elke aanpassing legt de focus op het verbeteren van de beleving. Betalen verloopt gesmeerd.

Leuker voor klanten

Deze verbeterde klantervaring zet zich door op mobiele apparaten. Het aantal aankopen dat via de smartphone loopt, klimt steeds hoger. Logisch dat Klarna betalen via de smartphone zo simpel mogelijk wil maken. Complexe aanmeldingsprocedures en het steeds opnieuw moeten ingeven van persoonsgegevens vormen een hindernis. Zeker via de smartphone is dit een struikelblok voor online shoppers. Shoppen op het internet hoort leuk te zijn. Het is de missie van Klarna om shoppen leuker te maken, ook via de smartphone.

Door klanten eenvoudig online te laten afrekenen mis je geen enkele klant meer. Iemand die op restaurant zit en via smartphone op jouw site belandt, kan onmiddellijk tot een aankoop overgaan. De toevoeging van deze impulsaankopen stuwt jouw verkoopcijfer de hoogte in.

Als klanten met Klarna betalen, kiezen ze eenvoudig tussen “betaal nu” en “betaal later”. Klarna onthoudt de voorkeuren van jouw klanten. Dit is nog maar eens een verbetering van de shopervaring. Jouw klant ziet een product op jouw webshop en enkele clicks later is de bestelling geplaatst. Shoppen hoort ook online zo simpel te zijn.

De focus op beleving voor meer omzet

Jouw internetwinkel hoort te lopen als een geoliede machine. Wanneer klanten met Klarna betalen bereik je dit doel sneller. Door hun extreme focus op de klant verhoogt de omzet in jouw online shop. Klanten bestellen meer en komen vaker terug naar jouw webshop. Zodra ze een bestelling geplaatst hebben, blijven ze achter met het gevoel dat alles “smooth” verlopen is.

Nog vragen? Contacteer ons!