Kassasystemen voor tennisclubs

Kassasystemen voor tennisclubs

Ben je voor jouw tennisclub of padelclub op zoek naar een kassasysteem met verschillende functionaliteiten die zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften?
Of zoek je eerder een mobiele betaalterminal en gebruiksvriendelijk kassasysteem voor jouw sportclub? Iedere club of vereniging heeft namelijk een eigen werkwijze en een eigen klantenbestand. Daarom is een uniform systeem niet altijd de beste oplossing voor jouw sportclub. Bij Easy Payments kan je rekenen op de expertise van een bedrijf dat ervaring heeft met betaalsystemen voor sportclubs.

Wij zijn Recommended Supplier van Tennis Vlaanderen en ontwerpen graag jouw kassasysteem op maat, afhankelijk van jouw noden en wensen.

Wat bieden we onze tennis- en padelclubs?

Complete kassasystemen
voor tennis- en padelclubs

Als tennisclub of padelclub ontvang je veel betalingen in de kantine, maar ook de reserveringen van de velden en materialen moeten in goede banen worden geleid. Op dat gebied ben je bij Easy Payments aan het juiste adres, want wij koppelen de juiste modules aan elkaar zodat jouw betaalsysteem en reserveringssysteem in elkaar over vloeien.

 

Kassasysteem met betaalterminal

Het kassasysteem met betaalterminal is ideaal voor betalingen in de kantine en daarbuiten. Onze kassasystemen kunnen geïnstalleerd worden met verschillende modules die je helpen om het overzicht te bewaren. Zo kan het kassasysteem gekoppeld worden aan een voorraadmodule waarmee je ten alle tijden op de hoogte bent van je actuele voorraad. Ook andere modules zijn voorhanden.

De betaalterminals bieden een mogelijkheid tot contactloos betalen, wat ervoor zorgt dat je klanten makkelijk kunnen afrekenen zonder contact te maken met de werknemers.


Contactloos betalen met QR-code

EasyServed is een softwaremodule die met een QR-code werkt. Op die manier kunnen bezoekers en klanten die de kantine of het terras bezoeken meteen hun bestelling plaatsen via hun eigen smartphone. Door de QR-code in te scannen, komen ze meteen op het menu van jouw vereniging terecht. Daar zien ze een overzicht van het menu en de mogelijkheden, plaatsen ze meteen hun bestelling en rekenen die af. Dat bespaart meteen een heleboel werk voor de medewerkers in jouw tennisclub of padelclub!


Gepersonaliseerde clubcards voor jouw tennisvereniging

Gepersonaliseerde clubcards zijn een prachtige oplossing om de leden van jouw sportvereniging makkelijk te laten betalen. Met een persoonlijke clubkaart kunnen ze een bedrag opladen op de kaart om daar hun drankjes en versnaperingen mee te betalen. Op die manier kunnen ze zonder portefeuille naar de tennis of padel komen en toch makkelijk betalingen doorvoeren. De gepersonaliseerde clubcards zijn een veilige en voordelige manier om jouw clubleden het leven makkelijk te maken.

Bovendien is het ook mogelijk om de persoonlijke clubcard om te toveren in een loyalty kaart. Op die manier kunnen clubleden bijvoorbeeld een gratis drankje verdienen nadat ze een bepaald bedrag hebben gespendeerd. Of je geeft je clubleden een vaste korting terwijl bezoekers de gewone prijs betalen. Alles kan!

Ontdek de Sports sector


Download onze Tennis & Padel brochure


Tennisvelden reserveren en betalen

Online boekingsmodule bieden jouw clubleden of bezoekers de mogelijkheid makkelijk een reservering te maken. Verhuur jij de velden van jouw club op bepaalde tijdstippen? Met aangepaste modules kunnen clubleden zich aanmelden en een terrein reserveren op het tijdstip dat ze wensen. Dat verloopt voor tennis- en padelvelden altijd via Tennis Vlaanderen & Playtomic. De module laat meteen zien welke velden er wanneer nog vrij zijn en kunnen via de online applicatie meteen vastgelegd en betaald worden. Gebruik de juiste applicatie voor de verhuur van de velden en vermijd vergissingen en zorg voor een duidelijk en overzichtelijk beeld van alle boekingen.

Ontdek EasyTicketing


Modulaire kassasystemen voor tennisclubs en padelclubs

De betaalsystemen en kassasystemen van Easy Payments zijn helemaal te personaliseren naar de look en feel van jouw sportclub. Bovendien zijn onze systemen ook modulair. Dat betekent dat je makkelijk een overzicht kan bekijken van alle mogelijkheden. Daaruit kies je de opties en modules die jij nodig hebt en die passen binnen jouw manier van werken. Zo bekom je een kassasysteem en betaalsysteem op maat van jouw vereniging.

  • Stand-alone betaalterminals
  • Kassasysteem
  • Voorraadmodule
  • Bonmodule
  • Kassasysteem met QR-code
  • Cashless betaalmodules
  • Clubcards en gepersonaliseerde betaalkaarten
  • Tweedehands of refurbished kassasysteem

Heb jij interesse in onze kassasystemen?

Heb jij interesse in onze kassasystemen voor tennisclubs en padelclubs? Neem dan zeker contact met ons op. We helpen je graag verder met meer info en advies. Onze experts helpen je ook graag met het samenstellen van het perfecte kassasysteem voor jouw sportvereniging. Tijdens een demo luisteren we naar de werkwijze binnen jouw vereniging en doen je een voorstel op maat van jouw club. Neem contact op of boek een demo.

Kassasystemen voor tennisclubs

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Dé besteloplossing van het moment!

Ontdek EasyServed

Een eigen bestelsite voor jouw locatie

Eenvoudig online bestellen en verkopen

QR-scannen aan tafel

Volledig coronaproof

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy