Kaartmaatschappijen: potentiële extra kosten

Wij willen u vriendelijk op de hoogte brengen van de mogelijkheid dat een kaartmaatschappij mogelijks andere bijkomende kosten in rekening kan brengen. Indien u vragen heeft of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen.

Wij willen u graag informeren over de mogelijkheid dat kaartmaatschappijen zoals Elavon, PayNovate, PayOne, EMS, PAY, … extra kosten in rekening kunnen brengen. Hoewel wij ons inzetten om jullie als trouweklanten volledige transparantie te bieden, kunnen wij niet exact specificeren welke kosten dit zouden kunnen zijn, aangezien deze afhankelijk zijn van de individuele afspraken tussen de kaartmaatschappijen en hun klanten.

Het is belangrijk dat u zich bewust bent van deze mogelijke kosten, aangezien wij als bedrijf geen directe controle hebben over de tarieven die door kaartmaatschappijen worden opgelegd. Hierdoor kunnen wij geen garantie geven over de uiteindelijke kosten die aan uw kaarttransacties verbonden zijn.


Financiële transparantie

Als toegewijd bedrijf streven wij naar het leveren van uitstekende diensten aan onze klanten. Wij begrijpen dat financiële transparantie van essentieel belang is bij het aangaan van samenwerkingen. Hoewel wij in staat zijn om heldere prijsstructuren en voorwaarden aan te bieden voor onze eigen diensten, is het belangrijk op te merken dat de tarieven en kosten die door kaartmaatschappijen worden vastgesteld, kunnen variëren en zich in de loop van de tijd kunnen ontwikkelen.


Anti-Money Laundering

Het is mogelijk dat een kaartmaatschappij op enig moment besluit om nieuwe kosten, zoals een jaarlijkse fee voor AML (Anti-Money Laundering) compliance, in te voeren. Dit kan van invloed zijn op de tarieven die uiteindelijk aan uw transacties worden gekoppeld. Wij willen benadrukken dat wij als tussenpersoon tussen u en de kaartmaatschappij geen invloed hebben op dergelijke beslissingen. Evenmin worden wij voorafgaand aan de invoering van deze kosten geïnformeerd of geraadpleegd.


Wij staan voor u klaar

Hoewel wij de exacte kosten niet kunnen specificeren, willen wij u verzekeren dat wij ons uiterste best zullen doen om eventuele wijzigingen in kosten of tarieven van kaartmaatschappijen aan u door te communiceren. Als betrouwbare partner zullen wij altijd proberen om u op de hoogte te stellen van belangrijke updates die relevant kunnen zijn voor uw transacties.

Mocht u vragen hebben over de tarieven en kosten die van toepassing zijn op uw specifieke situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de benodigde informatie om weloverwogen beslissingen te nemen met betrekking tot onze diensten.

 

Vragen? Wij zijn er om u te helpen!