Opwaardeer kaarten no-sale kaart aanmaken

No-sale kaarten zijn kaarten waarmee consumpties kunnen worden geregistreerd zonder dat er kosten voor in rekening worden gebracht. Zij hebben dan dezelfde functie als wegboekknoppen maar op deze manier kan er ook een limiet worden toegekend aan de no-sale rekening. Wanneer je een no-sale kaart wil aanmaken, zal er eerst een gebruiker aangemaakt moeten worden. Heb je dit al gedaan? Wanneer de gebruiker al in het systeem staat kan je deze stappen overslaan.

Stap 1.Ga in de beheeromgeving naar het tabblad Gebruikersbeheer – Gebruikers en klik onderaan door op onderstaande knop.

Je komt in een nieuw scherm terecht.

Stap 2. Vul alle gegevens die verplicht zijn in. Dat kan je zien aan het sterretje achter bepaalde vakken. Klik daarna rechtsonder op ‘Opslaan en pas koppelen’.

Stap 3. Je komt in een nieuw scherm. Typ achter ‘Pas’ het kaartnummer in dat je wil koppelen aan deze gebruiker. Klik het juiste kaartnummer aan en het rekeningnummer verschijnt automatisch.

Standaard staat de optie ‘Ik wil de rekening waar de pas nu aan gekoppeld is, behouden.’ Indien je dat wil, klik op ‘Opslaan’.

Stap 4. De kaart is gekoppeld en je ziet onderstaand scherm:

Klik op de groene bewerk knop aan de linkerkant. Je komt dan in het scherm met alle rekeninggegevens van deze rekening:

Zet een vinkje achter ‘no-sale rekening’ en vul achter ‘Verhoog limiet’ een bedrag in. Op deze manier stel je een maximale grens in (een limiet) zodat de gebruiker niet meer kan bestellen. Klik daarna op ‘Opslaan’.

Let op: Indien je geen limiet instelt, zal de kaart niet werken omdat er geen bestedingsruimte is.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Terug naar overzicht