Opwaardeer kaarten koppelen aan gebruiker

Kaarten worden altijd door Easy Payments ingeladen in je beheeromgeving. De kaarten worden direct aan een rekening gekoppeld. Je hoeft dus alleen de kaart en rekening te koppelen aan een gebruiker om deze kaart klaar te maken voor gebruik. Wanneer de gebruiker nog niet in de beheeromgeving staat begin je bij stap 1. Staat de gebruiker er al wel in? Dan kan je de gebruiker zoeken, bewerken en onderaan op ‘Opslaan en pas koppelen’ klikken. Je pakt het stappenplan dan op vanaf stap 3.

Stap 1. Ga naar het tabblad Gebruikersbeheer > Gebruikers en klik onderaan op ‘Toevoegen’.

Stap 2. Je komt in een nieuw scherm (zie onderstaande afbeelding). Vul de gegevens van de nieuwe gebruiker in (de velden waar een * bij staat zij verplicht). Gebruikers kunnen later zelf hun login en wachtwoord aanpassen.

Klik vervolgens onderaan op onderstaand symbool.

Dit betekent dat je meteen een kaart, die al in de beheeromgeving is ingeladen door Easy Payments, aan de gebruiker gaat koppelen.

Stap 3. Je komt op de volgende pagina. Typ achter ‘Pas’ het kaartnummer dat je wil koppelen aan de gebruiker. Klik op het juiste kaartnummer. Zie onderstaande afbeelding.

Het rekeningnummer dat bij de kaart hoort, verschijnt in beeld.

Stap 4. Klik vervolgens op ‘Opslaan’. De kaart is nu gekoppeld aan de gebruiker en het rekeningnummer, en kan gebruikt worden!

Vergeet niet de kassa af en aan te melden!

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Terug naar overzicht