Opwaardeer kaarten hergebruiken van een kaart

Indien je gebruik maakt van kaarten waar geen namen op gedrukt zijn (anonieme Kaarten), dan kan u deze kaarten hergebruiken. Je dient de gebruikte kaart wel eerst te ontkoppelen van de gebruiker/login en/of bestaande rekening voor je hem kan koppelen aan een nieuwe gebruiker. Hoe doe je dit?

Stap 1. Ga naar de pagina Rekeningen & Passen > Passen en zoek de gewenste kaart op en ontkoppel zowel de gebruiker als de de e-mail login (mits dit staat ingevuld). En klik op opslaan.

Stap 2. Ga naar het Gebruikersbeheer > Gebruikers. Als de gebruiker nog niet in de beheeromgeving staat, voeg je deze eerst toe (degene die de kaart straks zal ontvangen).

Stap 3. Klik, nadat je alle gegevens van de nieuwe gebruiker toegevoegd hebt, op ‘Opslaan en pas koppelen’.

Het volgende scherm verschijnt:

Kassa_Opwaardeer kaarten_Hergebruiken van een kaart

In de categorie Installatie .

Indien u gebruik maakt van kaarten waar geen namen op gedrukt zijn (anonieme Kaarten), dan kan u deze kaarten hergebruiken. U dient de gebruikte kaart wel eerst te ontkoppelen van de gebruiker/login en/of bestaande rekening voor u hem kan koppelen aan een nieuwe gebruiker.

Hoe doet u dit? 

Stap 1. Ga naar de pagina Rekeningen & Passen > Passen en zoek de gewenste kaart op en ontkoppel zowel de gebruiker als de de e-mail login (mits dit staat ingevuld). En klik op opslaan.

Stap 2. Ga naar het Gebruikersbeheer > Gebruikers. Als de gebruiker nog niet in de beheeromgeving staat, voegt u deze eerst toe (degene die de kaart straks zal ontvangen).

Stap 3. Klik, nadat u alle gegevens van de nieuwe gebruiker toegevoegd hebt, op ‘Opslaan en pas koppelen’.

Het volgende scherm verschijnt:

 

Stap 4. Typ achter ‘Pas’ het kaartnummer in van de kaart die je wil koppelen. Vink vervolgens ‘Ik wil de rekening van de pas nu aanpassen, zodat na opslaan de kaart en de gebruiker een andere rekening toegewezen krijgen. Daarna klik je op ‘Nieuwe rekening aanmaken’ en voer je een zelfbedacht rekeningnummer in waaraan je de kaart wil koppelen.

Stap 5. Klik op ‘Opslaan’.

Stap 6. De kaart is aan een nieuwe gebruiker en een nieuwe rekening gekoppeld. Je kan nu eventueel de rekening bewerken (korting instellen, credits bijschrijven, enz.).

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Terug naar overzicht