Kassa error storing kassa

Wanneer de kassa een zwart scherm geeft, kan dit betekenen dat hij in de screensaver staat. Raak het scherm aan om dit te controleren. Als de kassa nog steeds niet reageert op een aanraking van het scherm, kan u verschillende stappen ondernemen. Lees hieronder wat u kan doen.

Kabels controleren:

  • Indien de kassa niet aangaat, check dan eerst of de stekkers goed in het stopcontact zitten. Controleer ook of de adapter (tussen de kassa en de stekker) correct is aangesloten.
  • Controleer of er een groen licht brandt op de stroomadapter. Brandt er geen groen licht, dan is er hoogstwaarschijnlijk iets mis met de kabel. Het kan echter ook zijn dat het stopcontact defect is. Sluit de kassa op een ander stopcontact aan om dit te checken.

Als zowel het stroomnetwerk als de kabel goed lijken te werken, probeer dan de kassa eens te herstarten. Ook als de kassa wel opstart, maar het scherm donker blijft (en u LCS Watchdog ziet staan in het scherm), kan een herstart het probleem verhelpen.

Herstarten:

De kassa herstarten doe je door de aan/uit-knop een aantal seconden ingedrukt te houden. Daarna druk je de aan/uit knop nogmaals in en zal de kassa opnieuw opstarten.

Als de kassa hierna nog steeds niet reageert op een aanraking, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je dan verder helpen.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Terug naar overzicht