Je wil een betaalterminal huren? Dan zit je bij Easy Payments aan het goede adres! Je kunt zowel telefonisch, via mail als via de website gemakkelijk een bestelling plaatsen.

Betaalterminal ontvangen en retourneren

Verzenden en retourneren met bijgeleverd retourlabel

Wanneer je bestelling compleet is, zullen wij ervoor zorgen dat jouw betaalterminal op tijd verzonden wordt. Deze verzending vindt plaatst via BPOST. Bij het aanmaken van een zending ontvang je per mail van ons het tracking nummer, zodat je steeds op de hoogte bent van waar jouw pakket zich bevindt! 99% van de pakketjes wordt trouwens de volgende ochtend geleverd!

Hoe stuur ik mijn betaalterminal dan terug? Wij hebben dit zo gemakkelijk mogelijk voor jou gemaakt door in jouw pakket reeds een retourzegel te steken die je juist op de doos hoeft te kleven.  Deze doos hoef je dan nog maar enkel mee te geven aan BPOST. Wij ontvangen het pakket weer op kantoor en de eindafwikkeling zal plaats vinden.

Geen vaste stek?

Liever het pakket ergens ophalen? Geen zorgen, wij kunnen jouw pakket laten afleveren bij een afhaalpunt bij jou in de buurt! Bpost heeft afhaalpunten over in België waardoor er meestal wel een plek binnen de 2-3km is.  Je ontvangt een email wanneer jouw pakket daar is afgeleverd. Zo kan je, tijdens de openingstijden van dit afhaalpunt jouw pakket makkelijk afhalen.

Spoedbestelling

Heb je zeer dringend een betaalterminal nodig? Easy Payments kan de betaalterminals leveren binnen de 3 uur. Bel voor de mogelijkheden, onze medewerkers staan je graag te woord. Deze laten wij dan leveren via Day By Day ofwel kan je deze betaalterminals bij ons op kantoor in Aalst (tussen Gent & Brussel) komen ophalen.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Terug naar overzicht