No Show

Ieder hotel heeft er mee te maken. Boekingen die op het allerlaatste moment geannuleerd worden. Zonde van de ongebruikte kamer en de potentiele omzet die jij als hotelier misloopt. Er bestaat nogal veel onduidelijkheid over het in rekening brengen van no show boekingen.

Wij willen niet dat jij voor vervelende verrassingen komt te staan. Dit is de reden dat wij altijd een no show overeenkomst aanbieden aan hotels die via ons creditcards willen accepteren. Deze bijlage bij het contract vormt immers enige vorm van verzekering voor jouw hotel, wanneer klanten niet komen opdagen of te laat annuleren. Zo accepteer je niet alleen voordelig Visa en MasterCard via ons, je krijgt er ook stukje extra service voor terug.

Offerte aanvragen

Non refundable boekingen nemen toe

Met de komst van bookingsites als Expedia, Booking.com en Trivago neemt het aantal non refundable boekingen toe. Het wordt steeds gemakkelijker voor gasten om snel online een kamer te boeken tegen verschillende prijzen. Het slagen van de boeking lukt eenvoudig met het opgeven van een creditcardnummer. Vervolgens geven de bookingsites aan dat je dit bedrag direct in rekening mag brengen.

Automatisch wordt vaak aangenomen dat dit bedrag via een MasterCard en Visa mag worden afgeschreven door handmatig de transactie in te boeken op het pinapparaat. Helaas levert dit soms vervelende situaties op, omdat dit niet de officiële regels van Visa en MasterCard zijn. Bij een chargeback levert dit dan extra kosten op voor het hotel.

 

Waarom kiezen voor No Show?

Om dit te voorkomen vinden wij de no show overeenkomst zo belangrijk. Hier leggen wij stapsgewijs uit wat de regels van Visa en MasterCard op dit gebied zijn en hoe jij dit kan toepassen om toch creditcards te accepteren van gasten die niet zijn komen opdagen. Voer jij de stappen van de overeenkomst bij elke boeking goed uit, dan kun je altijd de eerste nacht van het verblijf in rekening brengen:

  • Zo loop je tegen minder chargebacks aan
  • Minder hoge kosten
  • En een hogere omzet. Je verdient immers toch aan je kamer.

Veel hotels kiezen vanwege deze service en dit voordeel voor ons om creditcards te accepteren. Weten waar je aan toe bent en goede tarieven zijn belangrijk voor hoteliers bij de keuze voor een kaartverwerker. Wil je meer weten over onze tarieven of de no show overeenkomst. Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren je verder.


Nood aan een andere extra dienst?

Bij Easy Payments willen we je graag ontzorgen op alle vlakken van het betalingsverkeer.
Anytime, anywhere!

Keer terug naar onze aanvullende diensten 


Vragen over No Show?

Contacteer ons