Mail- en Telephone Order

Als ondernemer wil jij jouw klanten graag goed van dienst zijn. Sommige bedrijven willen dat de bedrijfsuitgaven door hun personeel met de creditcard van het bedrijf plaatsvindt. De werknemer krijgt de kaart dan niet fysiek mee, maar kan de gegevens wel gebruiken voor bijvoorbeeld een hotelovernachting.

Voor dit type transacties hebben wij een speciaal Mailorder- en Telephone order contract. Via het softwarepakket van PayPlace express kun je kaartgegevens van Visa, MasterCard en Amex verwerken. Betalingen accepteren gaat zo eenvoudig en snel.

Offerte aanvragen 

Hoe werkt MOTO?

Na de activering van jouw account in het PayPlaceExpress programma kun jij eenvoudig in de software kaarten accepteren. Het pakket werkt als een virtuele betaalautomaat waar je een transactie kan doen. Na het ontvangen van de kaartgegevens kun je deze invoeren in het programma en de kaart wordt belast. Ongeveer tien dagen hierna word jij uitbetaald. Het is wel belangrijk dat jij de juiste maatregelen neemt bij het belasten van de kaart. Aangezien er geen pincode of handtekening aanwezig is, zijn dit type transacties gevoeliger voor fraude en chargebacks. De verantwoordelijkheid voor dit type transactie ligt bij de ondernemer, daarom adviseren wij dit type transactie alleen te doen bij klanten die jij vertrouwt en een goede zakelijke relatie mee hebt. Als alternatief adviseren wij webshopbetalingen met de mogelijkheid betaallinks te versturen. Hiermee kan jij het risico van de betaling bij jouw klant leggen.

Wat kost PayPlaceExpress via Easy Payments?

Kosten MOTO
Eenmalige inrichtingskosten €99
Jaarlijkse kosten €98
Kosten per transactie €1,80 + 3%
EPS registratie fee €55

*Dit zijn de over het algemeen geldende tarieven. Per branche, omzetvolume en type klanten kan een ander percentage gelden.


Nood aan een andere extra dienst?

Bij Easy Payments willen we je graag ontzorgen op alle vlakken van het betalingsverkeer.
Anytime, anywhere!

Keer terug naar onze aanvullende diensten 


Vragen over Mail- en Telephone Order?

Contacteer ons