Easy Tax Free

Reizigers van buiten de Europese Unie mogen in Nederland de BTW terugvragen over hun aankopen. Als ondernemer kun jij hier je voordeel mee doen. Het bedrag dat zij immers terugkrijgen via de overheid zullen zij als korting zien. Dit maakt jouw producten voor deze groep consumenten nog interessanter.

Via de dienstverlening van ons zusterbedrijf Easy Tax Free maak jij eenvoudig gebruik van ons starterspakket om reizigers de BTW terug te geven. Wij nemen voor jou de administratieve rondslomp uit handen, onderhouden het contact met de klant en zorgen voor gratis promotieartikelen. Zorg er dus samen met ons voor dat jouw onderneming aantrekkelijker wordt voor reizigers van buiten de EU.

Naar de Easy Tax Free website

Waarom BTW teruggave
via Easy Tax Free?

Uiteraard kun jij de BTW teruggave ook helemaal zelf regelen. Wij horen van veel ondernemers dat dit erg veel werk is door de administratie dit dit in beslag neemt. Veel winkeliers kiezen er dan ook voor om toch de BTW teruggave via een provider te doen. Easy Tax Free verwerkt al sinds 1999 dit type transacties voor Nederlandse en Belgische ondernemers. Met al onze ervaring hebben wij een systeem ontwikkeld waardoor het voor reiziger en winkelier begrijpelijk en tijdsbesparend is. Zo lever je de optimale service aan jouw klanten zonder veel tijd kwijt te zijn.  Het mooie aan ons systeem is:

  • Onze samenwerking is geheel vrijblijvend.
  • Als winkelier betaal jij niet voor deze service.
  • Easy Tax Free vouchers kunnen cash worden verzilverd op Schiphol bij het GWK.
  • Onze eenvoudige meegeefvouchers zorgen voor minder lange wachtrijen in jouw winkel.

Dit zijn slechts enkele redenen om voor ons product te kiezen. Zoals je al leest, is de dienstverlening vrijblijvend. Probeer het dus gerust uit. Wij sturen dan een paar vouchers op en jij kunt aankijken of dit werkt binnen jouw onderneming.

 


Nood aan een andere extra dienst?

Bij Easy Payments willen we je graag ontzorgen op alle vlakken van het betalingsverkeer.
Anytime, anywhere!

Keer terug naar onze aanvullende diensten 


Enthousiast geworden? Vraag hier starterspakket aan!

Starterspakket aanvragen