EasyVending: vending machines op maat

Vending machines op maat

Zowel voor horeca, sports als events!

Een vending machine is een makkelijke en zorgeloze manier om zonder onderbrekingen producten te verkopen. Of je nu op zoek bent naar een broodautomaat, een gekoelde drankautomaat, een snackautomaat of een vending machine met snoep, EasyVending heeft de machine die past bij jouw noden en wensen.
Onze vending machines kunnen bovendien helemaal aangepast worden aan jouw werkwijze en product.

Op zoek naar een vending machine voor jouw zaak?

Offerte aanvragen

Ons assortiment vending machines

Hier vind je een greep uit ons assortiment vending machines. We beschikken over verschillende toestellen, ieder met eigen opties en mogelijkheden. Ben jij op zoek naar een specifiek toestel met bepaalde eigenschappen die je niet meteen in onze voorbeelden terug vindt? Geen nood! We hebben een ruim aanbod aan drankautomaten, snackautomaten en vending machines voor ieder type product en voor iedere sector.

Mannamatic 5

De Mannamatic 5 is een modulaire vending automaat die bijzonder geschikt is voor de verkoop van brood, bereide gerechten en verse producten. Deze automaat is uitgerust met een groot uitstalraam met LED verlichting zodat je producten steeds duidelijk zichtbaar zijn. Het toestel bestaat uit 6 niveaus met transportbandjes en een lift. Zo wordt ieder product netjes afgeleverd. De capaciteit van dit toestel kan eenvoudig uitgebreid worden, afhankelijk van de afmetingen van het product. Het toestel kan veelzijdig ingezet worden, want de automaat kan gekoeld of verwarmd worden, afhankelijk van jouw wensen en producten.

Vending machine: Mannamatic 5
Vending machine: G-Snack

G-Snack assortiment

De G-Snack vending machine is een klassieke vending machine met spiraal geschikt voor zowel dranken als snacks. Het toestel is verkrijgbaar in verschillende varianten met verschillende afmetingen en designs. Zo zijn er machines voor gebruik in open lucht of in een overdekte ruimte. Het G-Snack assortiment kan compleet aangepast worden aan je noden en wensen.

Magex Range

De Magex range bevat moderne reeks automaten met een heleboel mogelijkheden. Alle Magex toestellen zijn uitgerust met een touch screen waarop je meer informatie over de verschillende producten kan weergeven. Ze zijn verkrijgbaar met spiraalsysteem of transportband en kunnen helemaal naar jouw hand gezet worden. Met een Magex vending machine heb je tal van mogelijkheden, zoals promoties, acties en betalingen met moderne betaalmethodes.

Vending machine: Magex Range

Magex Range

Een vending machine uit de Magex Range geeft je tal van opties, voor iedere ondernemer wat wils!

Vending machine laten wrappen in jouw huisstijl?

Offerte aanvragen

Vending automaat op maat

Onze vending machines komen in verschillende vormen en maten. Ben je op zoek naar een gekoelde automaat voor frisse drankjes of wil je eerder een automaat waar jouw vers bereide gerechten een tijdje warm in blijven? Ongeacht de specificaties waar je naar op zoek bent, je vindt de perfecte vending machine in ons assortiment.

Klanten kiezen hun producten, betalen het ter plaatse en ontvangen meteen hun gekozen product. Een automaat is dan ook de ideale investering voor de meeste ondernemers die ook producten willen verkopen wanneer de zaak gesloten is of wanneer er een lange wachtrij staat in de winkel.

 

Drankautomaat

Drankautomaten zijn veelal gekoelde automaten waar bezoekers een koel drankje kunnen kopen. Maar je kan ook kiezen voor toestellen die verwarmd zijn. Zo kan je gezonde soepjes of warme maaltijden aanbieden in de automaat. Zo zie je maar, een oplossing voor iedere wens. Een verfrissend drankje of liever een verwarmde maaltijd? Alles is mogelijk!

Snackautomaat

Een snackautomaat kan verschillende vormen aannemen. Ook hier kan je kiezen voor een gekoelde of verwarmde versie, afhankelijk van de producten die je wil aanbieden. Zoek je een automaat waarin je snacks en snoep wil verkopen of wil je eerder grotere producten aanbieden, zoals bereide maaltijden? Je vindt de ideale automaat bij Easy Payments.

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy!

Meer informatie? Ontdek onze folder!