EasyTap: geen wachtrijen meer met zelftap

Gedaan met frustrerende wachtrijen

Dankzij het innovatieve zelftap systeem van EasyTap kunnen bezoekers nu eenvoudig en snel zelf een kwalitatieve pint tappen. De gesofisticeerde EasyTap werkt geheel contactloos en is bovendien voorzien van een leeftijdsdetectie systeem die controleert of gebruikers reeds de wettige leeftijd hebben om alcoholische dranken te nuttigen, door middel van identiteitskaart of rijbewijs. De tap kan eenvoudig worden geïntegreerd in de bestaande bier infrastructuur van jouw event/horecalocatie/sportclub.
Verlicht de druk op uw personeel tijdens drukke momenten, dankzij deze nieuwe ontwikkeling!

Offerte aanvragen

Wat is de EasyTap?

De EasyTap zelftap is een innovatief systeem dat als op-zichzelf-staande bar kan fungeren, maar die ook kan dienen om de druk op je personeel en vrijwilligers te verlichten. Installeer een selfservice systeem om wachtrijen te verkorten en om je klanten sneller te voorzien van hun drankjes.

De zelftap is uitgerust met een ID lezer en een kaartlezer. Zo betalen je klanten hun pintje voordat ze het zelf tappen. Het EasyTap selfservice systeem is een slimme investering voor de toekomst.

  • Zelf getapte pint van hoge kwaliteit
  • Leeftijdsdetectie met ID of rijbewijs
  • Geen wachtrijen
  • Werkt zonder personeel
  • Helemaal in te stellen naar jouw wensen en werkwijze
  • Hou gedetailleerde Analytics bij

 

Waarom wil ik in hemelsnaam een zelftap?

Leuke branding of zotte activatie?

De EasyTap heeft eveneens optimale “branding” mogelijkheden, zodat bezoekers meteen weten waar ze eenvoudig en snel een vers getapt biertje kunnen halen en het betrokken biermerk de juiste zichtbaarheid en uitstraling heeft.

Benieuwd hoe de EasyTap zelf in zijn werk gaat? Bekijk dan de video hiernaast, speciaal voor jou gemaakt om de simpliciteit van de EasyTap weer te geven!

Vraag een offerte aan

Hoe gaat het exact in zijn werk?

#customize #personaliseer

Oh yes, ik wil een EasyTap op mijn evenement!

Offerte
Zelftap op event
Zelftap op evenement
Zelftap op festival
Easytap op event
Een automatische tap waar bezoekers zelf hun drankje kunnen tappen, eindelijk! Een verlichting tijdens de drukke momenten. En nog eens schoon getapt ook, prachtige schuimkraag!

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy!

Meer informatie? Ontdek onze folder!