EasyCoffee: espressomachines

Aroma’s van verse espressokoffie

Zowel voor horeca, sports als events!

Iedereen wordt blij van een heerlijk kopje koffie of het nu bij een uitgebreid diner hoort of als verwelkoming in je onderneming. Installeer een koffiemachine in jouw zaak en laat je gasten, bezoekers of werknemers mee genieten van de heerlijke smaken van Miko koffie. Bij Easy Payments koop of huur je koffieapparaten voor iedere sector, volledig afgestemd op jouw noden, wensen en werkwijze. Alle koffiemachines kunnen eventueel gewrapt worden met een wrap naar keuze, aangepast aan jouw omgeving, design en ideologie.

Een Miko espressomachine in jouw zaak?

Offerte aanvragen

Onze beste espressomachines

Easy Maestro Touch

Met de Easy Maestro Touch geniet je van heerlijke aroma’s van verse espressokoffie! De koffiebonen worden vers gemalen, zodat je bij elk kopje espresso volop kan genieten van de onweerstaanbare aroma’s van de Miko koffiemelanges. De bediening is zeer gebruiksvriendelijk dankzij het mooie 7” aanraakscherm met duidelijke icoontjes waarop bovendien ook foto’s en filmpjes kunnen getoond worden. De Maestro Touch Bean-to-Cup biedt bovendien veel variatie: ook cappuccino, mocaccino of chocolademelk worden met één druk op de knop vers gezet. Dankzij de aparte uitloop voor heet water, kan je eveneens snel een tasje thee of een smakelijk soepje maken. Ideaal voor een verbruik van 30 kopjes per dag.

Espressomachine kopen
Easy Maestro Touch espressomachine
Easitaly Capsultimo Uno & Duo espressomachine

Easitaly Capsultimo Uno & Duo

Ben je meer fan van een capsulesysteem? Dan is de Capsultimo Uno of Capsultimo Duo misschien wel iets voor jou! De stijlvolle en gebruiksvriendelijke espresso machines zijn een échte blikvanger. De Easitaly Capsultimo Uno is een uiterst compacte espressomachine waarmee je snel en eenvoudig met de voor gedoseerde capsules koffie een espresso of café crème bereidt. De Easitaly Capsultimo Duo beschikt over twee bedienbare koffiegroepen met aparte uitlopen voor warm water en stoom. Zo maak je ook snel een tasje thee of stoom je melk op voor een heerlijke cappuccino. Voortaan geniet je dus ook op kantoor van de verfijnde smaak van heerlijke espresso met een perfecte crema en subtiele aroma’s.

Espressomachine huren

Kom in actie met de Miko koffiemachines!

Contacteer ons

EasyCoffee espressomachines

Haal jouw EasyCoffee in huis

Bij Easy Payments koop of huur je verschillende types koffiemachines die aangepast kunnen worden aan jouw specifieke noden en eisen. Al onze koffieapparaten zijn voorzien van heerlijke Miko koffie die in eigen land wordt gebrand.

Miko heeft meer dan 200 jaar ervaring met het branden van koffie en dat merk je meteen. Met onze Miko koffiemachines genieten jouw bezoekers, gasten en medewerkers van een heerlijk kopje koffie met een simpele druk op de knop.

Onze koffieapparaten en espressomachines zijn uitermate geschikt voor gebruik in horecazaken of zakelijke omgevingen. Ook tijdens evenementen of in de cafetaria van sportverenigingen zijn deze koffiemachines perfect op hun plaats.

Ben jij op zoek naar een interessante manier om je klanten of bezoekers te laten genieten van een verkwikkend kopje koffie? Bekijk dan zeker ons zakelijk aanbod koffiemachines.

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy!

Meer informatie? Ontdek onze folder!