Welkom bij onze online tour van EasyServed

In deze tour laten we zien wat de kracht is van EasyServed: gasten zelf laten bestellen en betalen! Benieuwd?

 

  • Dit is het startscherm. De achtergrondafbeelding kan je zelf instellen. Laten we een bestelling plaatsen die we hier opeten.

 

  • In de menubalk bovenin switch je eenvoudig tussen de categorieën.
  • Je kan de naam en omschrijving per product toevoegen. Wij hebben enkele standaard afbeeldingen. Zo ga je nog sneller van start. Laten we gaan voor de Classic Cheeseburger!

 

 

  • Met EasyServed maak je cross selling heel eenvoudig! Zo kan jouw gast nog een drankje bij de bestelling plaatsen.

 

 

  • Naast het bestellen van een drankje voeg je ook eenvoudig één of meerdere sauzen toe. Is je bestelling gereed? Klik dan op ‘Plaats in mand’.

 

 

  • We hebben nu een heerlijke Classic Burger met mayonaise en een Ice Tea Green. Klaar om de bestelling af te rekenen.

 

 

  • Hier zien we het overzicht van de bestelling. Via het kruisje aan de linkerkant verwijder je de bestelling. De bestelling kan je vermeerderen door op het +-teken te klikken.

 

 

  • Op de betaalautomaat aan de zijkant van het EasyServed OrderPoint komt het bedrag te staan. Je kan (contactloos) betalen of via een QR-code. Uiteraard werkt EasyServed ook vanuit de zetel thuis, eenvoudig online je favoriete take away maaltijd of die prachtige nieuwe broek laten leveren? Da’s allemaal mogelijk! Eenvoudig online bestellen, afrekenen en dan in spanning afwachten…

 

 

  • Het is gelukt! Scan de QR-code om de details van de bestelling te volgen. De bar/keuken krijgt nu een bonnetje om de bestelling gereed te maken. 

 

The end! Dat ging snel toch? Ik hoop dat je een goed beeld hebt gekregen van de basis van onze handige EasyServed en zelf hebt ontdekt hoe eenvoudig deze werkt.  

Wil jij ontdekken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Klik hieronder op “Afspraak maken” en plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten in. Wil je eerst meer informatie over EasyServed? Klik dan op “Meer info aanvragen”. Hopelijk spreken we elkaar snel!
Misschien heeft u wel interesse in één van onze andere EasyServices? 

Honger naar een andere demo?
Bekijk onze online kassa tour of de online demo van onze betaalterminalkassa (PIO).

 

Afspraak maken              Info aanvragen