Cashless Betalen Festivals

Cashless betalen op festivals

Steeds meer evenementen kiezen voor cashless betalen.
Festivals, foodmarkets en andere lokale initiatieven kunnen het zich heel wat makkelijker maken door een veilig en praktisch elektronisch betaalsysteem te gebruiken.

Ontdek ons aanbod cashless betaalsystemen

Kiezen voor cashless betalen op festivals

Misschien organiseer je binnenkort een evenement en ben je op zoek naar de beste en veiligste betaalsystemen voor je bezoekers. Hopelijk maak jij dan deel uit van het groeiend aantal cashless betalen festivals. Want op die events zijn de financiële transacties van de bezoekers alvast geen zorg meer.

Festivals zonder contant geld zijn een stuk veiliger dan die waar bankbiljetten en muntstukken in omloop zijn. Je bezoekers hoeven niet met cash op zak te lopen en je hoeft geen extra kassabewaking te voorzien. Bovendien spaar je achteraf een rit naar de bank uit om al dat geld op je rekening te zetten.

Festivals of andere evenementen tellen de kassa nadien niet meer na. Dat hoeft ook niet want alle transacties komen de eerstvolgende werkdag netjes op jouw rekening terecht. Gedaan met tellen, dubbeltellen en mogelijke rekenfouten.

Aanbod betaalterminals


Cashless betalen op festivals is praktisch voor iedereen

Naast veiligheid heeft cashless betalen op festivals nog een groot voordeel: ze zijn erg praktisch, zowel voor de organisator als voor de bezoeker.

Bekijk bijvoorbeeld onze closed loop systemen. Daarmee heb je zelfs je bankkaart niet meer nodig om te betalen. Door een chip in je polsbandje tegen een chiplezer te houden heb je in enkele seconden betaald. De transacties gaan dus erg vlot waardoor je de wachtrijen aan je food- of drinkstand behoorlijk kan beperken.

De gebruikers kunnen hun saldo raadplegen en aanvullen via een app. Alle verrichtingen gebeuren dus helemaal digitaal. Onderzoek toonde trouwens aan dat bezoekers van cashless betaalsysteem op festivals gemiddeld tot 20% meer uitgeven dan bezoekers van een evenement met contante betalingen. En dat is erg mooi meegenomen voor jou!

Evenementen sector


 

 

Een cashless betaalsysteem huren voor jouw festival?

Bij Easy Payments kan je makkelijk een elektronisch betaalsysteem voor jouw evenement huren. Van een eenvoudige mobiele betaalterminal tot een volledig cashless closed loop systeem, zelfs voor een ééndaags festival hebben wij een oplossing op maat.

In onze huurprijs is alles inbegrepen: de huur van de terminals, maar ook de programmatie en de verzending van de toestellen. Zelfs de connectiekost via WIFI of GPRS zit mee in de prijs. Zo weet je vooraf heel precies hoeveel je zal betalen en heb je nadien geen onverwachte kosten meer. Dat is transparant en eerlijk.

Wil je ook een cashless betalen festival organiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

 

Nog vragen? Contacteer ons!