Bonmodule

De bonmodule in ons aanbod vervangt de ouderwetse geschreven of gedrukte bonnetjes die gebruikt worden om een bestelling af te ronden. Maak gebruik van een handig en intuïtief systeem om je papierberg te verkleinen en efficiënt te werken. Met een bonmodule ben je altijd op de hoogte van de huidige bestellingen. Je kunt bovendien ook makkelijk een overzicht houden voor eventuele analyse en statistieken. Bekijk onze mogelijkheden.

Ontdek onze andere Software modules

 

 

 

Voordelen van een bonmodule

De bonmodule is een efficiënte manier om een goed overzicht te houden, je klanten te informeren, reclame te tonen én je ecologische voetafdruk te verkleinen. Fysieke bonnen zijn niet handig en gaan wel eens verloren. Een digitale bon zorgt voor meer duidelijkheid en zekerheid.
Op zoek naar geschikte hardware voor jouw kassasysteem? Neem een kijkje! 

1. Duidelijk overzicht over bestellingen

In de bonmodule krijg je een handig overzicht van openstaande bonnen en afgerekende bonnen. Zo kun je voor je klanten een mogelijkheid creëren om hun complete bestelling pas aan het einde van hun bezoek af te rekenen. Toch hou je ten alle tijden een overzicht van de bestelde items en de afwerkingsgraad.

2. Digitaal of afgedrukt

Met de bonmodule kun je alle bons digitaal bewaren. De module is eenvoudig uit te breiden met een bonnenprinter die een fysieke bon voor je afdrukt. Onze kassasystemen zijn makkelijk uit te breiden met een bonnenprinter, maar ook met een facturatiemodule.

3. Mogelijkheid voor reclame of sponsoring

Wanneer je ervoor kiest om je digitale bonnen ook af te drukken met de bonnenprinter, kan je deze ook personaliseren. Plaats jij liever je eigen logo en slogan bovenaan iedere bon? Dat kan! Maar je kunt net zo makkelijk je bonnen gebruiken om er een aanbieding op de drukken of om bijvoorbeeld het logo van je sponsor te tonen.

4. Directe koppeling met de kassa

De bonmodule is rechtsreeks gekoppeld aan de kassa. Zo hou je een goed beeld van welke bestellingen al betaald zijn en welke nog niet. Je kunt in de kassa de verschillende bonnen een kleur geven of markeren. Het is bovendien ook mogelijk om een bon te splitsen wanneer verschillende personen de rekening willen delen.

5. Bonmodule toevoegen aan jouw kassa

Wil je de bonmodule of één van onze andere software modules toevoegen aan je kassa? Deze interessante aanvulling op je huidige kassa is makkelijk te bestellen en installerenContacteer ons via onderstaand contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

 

Nog vragen? Laat het ons weten!