Betaalsystemen omnichannel

De digitale revolutie heeft er niet voor gezorgd dat fysieke winkels verdwenen zijn. Als ondernemer ben je wel verplicht om je aan te passen aan deze nieuwe digitale realiteit. Met onze omnichannel betaalsystemen combineert u het beste van een fysieke winkel met de mogelijkheden van het internet.

Bekijk onze betaalterminals 

Betaalsystemen omnichannel

Webshop en fysieke winkel: 1+1=3

Een omnichannel aanpak is onmisbaar voor het toekomstige succes van uw zaak. De steeds snellere veranderingen hebben ervoor gezorgd dat heel wat bedrijven failliet zijn gegaan. Toch hoeft dit niet ook uw lot te zijn. Omnichannel verkoop is een extra kans.

Bij Easy Payments zien wij het combineren van e-commerce met een fysieke winkel als een aanpak die toekomstbestendig is. Deze online dimensie toevoegen aan uw bedrijf zal ongetwijfeld de klanttevredenheid verhogen. Zo kan een klant overdag je winkel bezoeken en s ’avonds het product dat hij gezien heeft online bestellen.

Door een webshop te implementeren verhoog je het bereik van jouw winkel. Je vindt online klanten die jouw fysieke winkel anders nooit gevonden hadden. Jouw fysieke winkel schept daarnaast vertrouwen in jouw webshop. Jouw klanten weten dat ze ergens terechtkunnen als er iets zou mislopen met hun aankoop. Daardoor gaan ze sneller over tot een aankoop. De juiste omnichannel betaalsystemen zijn hierbij een cruciale schakel.

Open 24/7

Door een webshop toe te voegen als verkoopkanaal blijft je winkel open na de sluitingsuren. Klanten die positieve commentaren gehoord hebben over jouw winkel maar er overdag niet geraken, kunnen zo tot een aankoop overgaan. Klanten die net na sluitingstijd toekomen zijn ook gerust dat ze hun bestelling nog steeds veilig van thuis uit kunnen plaatsen. Uw website maakt dus gebruik van de goede reputatie van uw winkel. Een webshop voegt extra kansen om te verkopen toe aan jouw winkel.

Jouw partner
#voor een geslaagde integratie

Easy Payments zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Wij zijn een Service Payment Provider met jaren ervaring in verschillende betaalsystemen. Dankzij ons accepteer je eenvoudig online betalingen. Dit combineer je probleemloos met een gebruiksvriendelijk betaalterminal in de winkel.

Wij beheren zowel jouw online betalingsverkeer als de elektronische betalingen in jouw winkel. Daardoor heb jij één contactpunt voor jouw vragen. Wij voegen alle betalingsgegevens samen in één applicatie. Zo behoud jij het overzicht over jouw volledige business. Wij verzorgen eveneens de transactieverwerking. Zowel in jouw winkel als online bestaan er tal van betalingsmogelijkheden. Met Easy Payments aan je zijde loop je geen enkele betalingen meer mis omdat een klant in jouw winkel of webshop met bijvoorbeeld VISA wil betalen. Met de juiste omnichannel aanpak vergroot je gegarandeerd jouw omzet. Onze omnichannel betaalsystemen zorgen ervoor dat alles vlot verloopt.


Nog vragen? Contacteer ons!