Betaaloplossingen zomerbar

Betaaloplossingen zomerbar

Sla deze zomer de handen in elkaar!

In de zomer mogen we terug grote evenementen of festivals verwachten! Maar ook kleinschalige bijeenkomsten en zomerbars zijn dé manier om deze zomer jouw onderneming te laten floreren. Heb jij plannen voor de organisatie van een zomerbar in de tuin van een café, restaurant of sportvereniging? Easy Payments biedt lange en korte termijn contactloze betaaloplossingen voor jouw zomerbar of event. Meer te weten komen? Schrijf je in voor onze webinar! 

Wat bieden we jou?

Betalingen ontvangen
tijdens jouw zomerbar event

In tijden van social distancing lijkt alles een beetje meer complex dan voorheen. Zo wil je er zeker van zijn dat je jouw klanten en clubleden de veiligste en meest gepaste middelen aanreikt om afstand te bewaren. Je wil ervoor zorgen dat iedereen zich veilig voelt tijdens je zomerbar. Contactloos betalen is alvast één belangrijk aspect bij de organisatie van een zomerbar. Ban cash gelduitwisseling en biedt een manier aan waarmee iedere klant makkelijk een hapje of drankje kan betalen zonder daarvoor fysiek contact te moeten maken.

Dé besteloplossing van het moment!

  1. Een eigen bestelsite voor jouw locatie
  2. Eenvoudig online bestellen en verkopen
  3. QR-scannen aan tafel
  4. Volledig coronaproof

Yes, meer info graag!

Ontdek onze andere EasyServices

Make it Easy!

Onze contactloze betaaloplossingen

Bij Easy Payments kan je terecht voor betaaloplossingen op maat. Of je nu een grootschalige zomerbar in het centrum van de stad organiseert of eerder een kleine bijeenkomst in de tuin van je restaurant. Easy Payments heeft een interessant aanbod aan mobiele betaalterminals en kassasystemen die helemaal aangepast kunnen worden aan jouw wensen en noden!

Ontvang betalingen aan tafel met een mobiele betaalterminal. Wil je liever ook bestellingen opnemen aan tafel zonder dat je daarvoor een blocnote nodig hebt? Een mobiele betaalterminalkassa is een betaalterminal en kassasysteem in één handig toestel. Al onze mobiele toestellen zijn voorzien om contactloze betalingen te ontvangen. Ze zijn makkelijk te connecteren via Wifi of GPRS. Maak het jezelf makkelijk en kies voor een handige plug-and-play installatie voor betalingen. Zo kan jij je bezighouden met de organisatie van je zomerbar, zonder dat je wakker hoeft te liggen van je kassa en betalingen!

Betaaloplossingen zomerbar

 

Online bestellen en afrekenen

Helemaal mee met de tijd? Ideaal! EasyServed is een softwarepakket waarmee jouw klanten makkelijk hun bestelling kunnen doorgeven via hun smartphone. Jij hoeft enkel je menu in te stellen in de app. Klanten kunnen dan jouw specifieke QR code inscannen, hun bestelling plaatsen en meteen afrekenen.

EasyServed is dé manier om jezelf helemaal te ontzorgen. Organiseer je een zomerbar die mee is met de tijd? Dan is EasyServed de makkelijkste manier om bestellingen en betalingen te ontvangen!

 

Kopen of huren?

Organiseer je een eenmalig event, zoals een zomerbar? Of heb je plannen om een coronaproof zomerbar te organiseren? Alles kan! Jij hebt de touwtjes in handen en Easy Payments past zich aan aan jouw plannen!

Bij ons kies je makkelijk tussen huren en kopen. Wil jij graag een kassasysteem en betaalterminal die je ook tijdens de gewone openingsuren kan gebruiken? Of ben je op zoek naar een oplossing om enkel tijdens de zomermaanden te gebruiken? Onze betaalterminals en kassasystemen zijn ook beschikbaar om voor lange of korte termijn te huren. Je kunt al een betaalsysteem huren vanaf 35 per maand!

Meer informatie? Download onze folder!

 

Ideale betaaloplossing
voor jouw zomerbar

Organiseer je een zomerbar deze zomer? Ben je nog niet helemaal zeker over de betaalmethodes die je wil aanbieden? Easy Payments is dé specialist in betaaloplossingen voor lange en korte termijn. In ons aanbod vind je allerlei verschillende oplossingen die zich perfect lenen voor gebruik tijdens events.

Weet je niet zeker welke toepassing het best past bij jouw event? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier! We geven je graag wat meer uitleg over de mogelijkheden en voorzien je van de perfecte betaaloplossing die past bij jouw zomerbar!

Kijk je graag even de kat uit de boom? Tijdens onze webinars geven we meer uitleg over de betaalsystemen van de toekomst. Je kan gratis deelnemen aan de webinars en je kunt er bovendien ook terecht met je vragen!


Nog vragen? Laat het ons weten!