Voordelig Visa accepteren?
Zo geregeld bij EPS!

Een van de grootste spelers op het gebied van creditcards is Visa. Samen met MasterCard zijn zij de grote vertegenwoordigers op de internationale kaartenmarkt.

Visa werkt met een systeem van uitgevers (banken) en kaartverwerkers (acquirers). Via Easy Payments kan je gemakkelijk en snel Visa betalingen accepteren. Deze kaartacceptatie is ook nog eens voordelig, omdat er geen abonnementskosten aan verbonden zijn. Jij rekent voor deze creditcardbetalingen alleen een percentage per transactie af: commissiekosten. Wij adviseren ondernemers om altijd gebruik te make van Visa acceptatie, omdat internationale klanten verwachten met de kaart te kunnen betalen. Door het concept van enkel commissiekosten per transactie is het goedkoop om deze betalingen mogelijk te maken.

De afgelopen jaren zijn de transactiekosten van creditcardbetalingen voordeliger geworden. Waar ondernemers tien jaar terug nog tegen de drie procent aan commissiekosten betaalden, zorgde onze introductie op de Nederlandse markt voor een verlaging van de tarieven. Afhandeling tegen dit percentage komt bij ons dan ook niet meer voor. Wij vinden immers dat het voor alle ondernemers mogelijk moet zijn klantvriendelijk te zijn tegen lage kosten.

Heb jij een internationaal publiek en rekenen veel ondernemers bij jou af met Visa? Easy Payments is dan een uitstekende partner voor jou. Wij werken immers met een staffelmodel waardoor jij met een hogere omzet korting krijgt op de tarieven. Laat dus vrijblijvend een offerte berekenen op basis van jouw omzet en bonbedrag. Ons team neemt dan snel contact met je op voor een aanbod op maat.

Visa accepteren is ook nog eens eenvoudig. Via ons sluit jij een contract af, waarna wij aan het werk gaan met de leverancier van jouw betaalterminal of kassa. Hier heb jij geen omkijken meer naar. Pas als alles klaar staat, nemen wij contact op voor een download. Binnen enkele minuten accepteer je dan Visa via jouw betaalterminal. Weiger dus nooit meer klanten, of realiseer een besparing op jouw tarieven via onze kaartverwerking.

Vragen over onze betaalmethoden?