Chinese consumenten?
Neem UPI op jouw betaalterminal.

De laatste jaren zien wij in België een enorme groei in het koopgedrag van Chinese consumenten. Hoewel veel van deze toeristen beschikken over een Visa of MasterCard zien wij ook een constante groei van de Chinese betaalmethode: UPI (voorheen CUP)

Het accepteren van Union Pay International kan eenvoudig bij Easy Payment Services. Wij verzorgen het contract met de acquirer en maken jouw betaalterminal geschikt om deze kaart te accepteren. Net als bij de andere creditcards betaal je bij ons geen abonnement- of aansluitkosten voor deze transactie. Er wordt uitsluitend een commissie percentage per transactie ingehouden. Dit percentage is vanwege de hoge inkoopkosten nog wel iets hoger dan dat van de bekendere kaarten, maar wij verwachten dat door het accepteren van Union Pay via Easy Payment Services jouw omzet stijgt. Kaarthouders van UPI zijn immers kapitaalkrachtig en zullen het gemiddelde bonbedrag van jouw onderneming zeker verhogen.

Laat zien dat u Union Pay accepteert

Union Pay houders zijn extra gemotiveerd om bijvoorbeeld uw winkel, restaurant en/of hotel te bezoeken op het moment dat zij kunnen betalen met de voor hen vertrouwde betaalmogelijkheid. Union Pay is de meest vertrouwde betaalmethode voor Aziatische consumenten.
Door UnionPay kaarten in uw fysieke winkel of e-commerce te accepteren, geeft u een gevoel van gerustheid aan Chinese klanten en zorgt u ervoor dat ze zonder aarzelen bij u kopen.

Fijn om te weten: gebruikers van UnionPay-kaarten hebben geen betalingslimiet. Ze kunnen zoveel uitgeven als ze willen, waar ze ook zijn. $850.000 is het hoogste bedrag dat in Australië met een UnionPay-kaart is uitgegeven. De moeite waard dus!

 

↞ Ga terug naar overzicht 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons

Graag een offerte?