PayPal accepteren in jouw webshop?
Regel het direct.

PayPal - Info

Wereldwijd is PayPal één van de populairste betaalmiddelen voor online betalingen. Vooral wanneer een consument over de hele wereld online wilt bestellen, maar geen creditcard bezit, is PayPal de ideale oplossing. PayPal is een betaalmethode waarbij consumenten gebruik maken van een online ‘wallet’. Deze betaalmethode wordt daarom ook wel een walletbetaling genoemd. Via een persoonlijk account kunnen consumenten online aankopen direct vanuit hun wallet betalen. Deze wallet kan worden gekoppeld aan een creditcard, bankgegevens of kan worden voorzien van PayPal-saldo door het kopen van prepaid tegoeden.

Door het aanbieden van PayPal in jouw webshop bereik je direct ruim 170 miljoen consumenten wereldwijd. Ook in Nederland is PayPal een populaire betaaloptie met ruim 2 miljoen rekeninghouders.

PayPal in jouw webshop

In tegenstelling tot de meeste online betaalmethodes werken wij niet als collecterende partij voor PayPal betalingen. Dit houdt in dat consumenten niet via onze internetkassa betalen wanneer zij voor PayPal kiezen, maar direct worden doorverwezen naar de betaalpagina van PayPal. Wanneer jouw klanten via PayPal afrekenen merken zij niets van onze aanwezigheid. Wij zorgen er enkel voor dat de consument naar het juiste betaalscherm wordt doorgestuurd.

Het aansluiten van een PayPal als betaalmethode via EPS brengt ook voordelen mee voor jou als ondernemer. Alle PayPal betalingen zijn namelijk alsnog terug te vinden zijn in jouw statistieken, tezamen met de overige betalingen. Ondanks dat wij deze betalingen dus niet collecteren en verwerken, zijn deze transacties wel terug te vinden in onze rapportages en overzichten. Zo heb jij alsnog alle benodigde transactiedata op één gezamenlijke plek.

Om PayPal aan te kunnen sluiten als betaalmiddel dien je zelf ook in het bezit te zijn van een PayPal account. Vervolgens koppel je deze betaalmethode zeer gemakkelijk door het e-mailadres van jouw PayPal account in te vullen bij de betaalmethodes in het Admin Panel.

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons