MasterCard accepteren?
Direct en voordelig bij EPS.

Betalen met creditcard is na cash betalen het grootste betaalmiddel ter wereld. Een van de grootste spelers op dit gebied is MasterCard.

MasterCard werkt met een systeem van uitgevers (banken) en kaartverwerkers (acquirers). Via Easy Payment Services accepteer je eenvoudig en voordelig betalingen met MasterCard via onze acquirer. Het accepteren van deze betaalkaart brengt geen abonnementskosten met zich mee. Jij rekent uitsluitend de commissiekosten af per transactie. Zelfs als jij als ondernemer weinig creditcardtransacties verwacht, adviseren wij je altijd de poort open te laten zetten bij jouw terminalleverancier. Jij wilt immers niet die ene klant weigeren die alleen met zijn MasterCard kan afrekenen. Uitgaven met creditcard gaan vaak over hoge bedragen.

De afgelopen jaren zijn de transactiekosten van creditcardbetalingen voordeliger geworden. Waar ondernemers tien jaar terug nog tegen de drie procent aan commissiekosten betaalden, zorgde onze komst op de markt voor een enorme verschuiving. Tarieven van dit percentage komen bij ons niet meer voor. Wij vinden het immers belangrijk dat ondernemers voor een voordelig tarief gemakkelijk creditcards kunnen accepteren. Zo ook MasterCard.

Heb jij een internationaal publiek en rekenen veel ondernemers bij jou af met MasterCard? Easy Payment Services is dan duidelijk de partner voor jou. Wij werken immers met een staffelmodel waardoor jij met een hogere omzet korting krijgt op de tarieven. Laat dus vrijblijvend een offerte berekenen op basis van jouw omzet en bonbedrag. Ons team neemt dan snel contact met je op voor een aanbod op maat.

MasterCard accepteren is ook nog een eenvoudig. Via ons sluit jij een contract af, waarna wij aan het werk gaan met de leverancier van jouw betaalterminal of kassa. Hier heb jij geen omkijken meer naar. Pas als alles klaar staat, nemen wij contact op voor een download. Binnen enkele minuten accepteer je dan MasterCard via jouw betaalterminal. Weiger dus nooit meer klanten, of realiseer een besparing op jouw tarieven via onze kaartverwerking.

 

↞ Ga terug naar overzicht 

Nog vragen? Laat het ons weten!