iDEAL accepteren?
Voordelig en snel geregeld.

Met iDEAL betalen jouw klanten op een veilige manier via hun eigen online bankomgeving. Alle Nederlandse banken nemen deel aan deze populaire betaalmethode. Doordat klanten gemakkelijk via hun eigen bank kunnen afrekenen zorgt dit voor vertrouwen bij de consument. Het vertrouwde imago, betaalgemak en de snelheid maken iDEAL de meest gebruikte en populairste online betaalmiddel in Nederland is. Webwinkeliers die uitsluitend aan de Nederlandse markt leveren ontvangen gemiddeld meer dan 80% van hun online betalingen via iDEAL.

Zekerheid met iDEAL

Ook voor jou als ondernemer is iDEAL een zeer aantrekkelijke betaaloptie. Dankzij een vaste lage prijs per transactie, een 100% betalingsgarantie en een hoge dekkingsgraad is iDEAL een betrouwbare betaalmethode. Ook heb je met iDEAL direct inzicht in de status van de betaling, waardoor je gelijk een bestelling kunt leveren. Bovendien betalen wij alle succesvolle iDEAL-betalingen direct de volgende werkdag uit!

iDEAL acquirerlicentie

Tot op heden waren enkel de grote Nederlandse banken verantwoordelijk voor de verwerking van iDEAL transacties. Wij, als PAY., zijn echter de eerste payment service provider met een iDEAL acquirerlicentie! Hierdoor kunnen wij de iDEAL-betalingen van onze klanten direct innen en door betalen zonder dat daar een bank tussen zit. Dit zorgt niet alleen voor een hogere snelheid en efficiëntie maar ook voor een stabieler betaalproces dankzij een lagere onafhankelijkheid van de banken.

iDEAL is gemakkelijk aan jouw webshop toe te voegen wanneer je gebruik maakt van onze internetkassa. Je hoeft hier dus geen apart contract voor af te sluiten. Wanneer je deze betaalmethode selecteert in het Admin Panel, kan je gelijk onze extra feature iDEAL Back-Up Plan instellen.

 

↞ Ga terug naar overzicht 

Nog vragen? Laat het ons weten!

Contacteer ons