Afterpay (Riverty) shops

Meer dan 5.000 webwinkels kozen al voor Afterpay. Eerst ontvangen en daarna betalen zit in de lift. Afterpay shops hebben behoorlijk wat voordelen. Afrekenen wordt eenvoudiger voor bezoekers van jouw online shop. Het aankoopproces wordt minder vaak afgebroken. De waarde per bestelling stijgt. Dit alles draagt bij aan een stijging van de omzet.

Ontdek al onze andere betaalmethoden 

Afterpay Shops

Bewust kiezen voor Afterpay (nu Riverty) shops

Dat achteraf betalen de omzet verhoogt van jouw webshop wist je al. Klant worden van Afterpay zorgt er echter ook voor dat meer klanten jouw online winkel vinden. Consumenten kiezen bewust voor Afterpay shops. Ze weten dan zeker dat ze achteraf kunnen betalen. Dit is een extra reden om voor jou te kiezen en niet voor een concurrent.

Online shoppers die Afterpay gebruiken maken een account aan. Eens ze een account hebben aangemaakt loggen ze in met een druk op de knop. Dit maakt shoppen met achteraf betalen nog eenvoudiger. Een laagdrempelige manier van afrekenen verhoogt de conversieratio.

Meer terugkerende bezoekers

Naast meer bezoekers over de streep trekken, zorgt achteraf betalen ook voor meer terugkerende bezoekers. Afterpay shops bieden namelijk een aangenamere shopervaring dan vergelijkbare webshops. Klanten die bewust kiezen voor achteraf betalen, keren bewust terug. Winkelen hoort leuk te zijn, maar betalen vindt niemand fijn. De betaling uitstellen zorgt ervoor dat jouw bezoekers zich enkel het aangename herinneren. Weinig online betaalsystemen zijn zo efficiënt.

Een deel van jouw klanten zal blijven gebruikmaken van andere betaalmogelijkheden. Afterpay toevoegen betekent dus niet dat je VISA of PayPal moet gaan schrappen. Het betekent wel dat je een groter aandeel van jouw doelgroep weet te bereiken. Easy Payments integreert alles in één systeem. Meer opties zorgen zo niet voor meer verwarring.

Contacteer ons

Ondersteuning

Afterpay (Riverty) shops krijgen ondersteuning. Uiteraard mag je rekenen op een uitstekende service van Easy Payment Services. Daarnaast helpt ook Afterpay zijn klanten. Ze bezorgen jouw website bezoekers een aangename ervaring bij het afrekenen. Daarnaast verwijzen ze met plezier bezoekers door naar jouw webshop.

Bovendien neemt Afterpay het betaalrisico en de opvolging van de betaling volledig over. Ze vormen zo een verlengstuk van jouw klantenservice. Een van de Afterpay Shops worden betekent jouw dienst na verkoop opschalen. Zo blijft jouw focus liggen op correcte leveringen en productkwaliteit.

Eenvoud is king

Jouw klanten willen eenvoudig online afrekenen. Afterpay shops hebben hier een voorsprong ten opzichte van andere webwinkels. Klanten die niet houden van creditcards of kaartlezers kiezen sneller voor achteraf betalen. Het systeem is simpel en neemt bezorgdheden weg. Het is deze eenvoud die resulteert in betere cijfers.

Gelukkig is ook de implementatie van Afterpay eenvoudig. Easy Payments trekt mee aan de kar van achteraf betalen in België. Wij helpen onze klanten deze en andere online betalingsmethoden toe te voegen aan hun internet winkel.

Laat ons jouw online business helpen met de toevoeging van Afterpay (Riverty). Neem snel met ons contact op en stuw je omzet de hoogte in.

Nog vragen? Contacteer ons!