Afterpay (nu Riverty) België

Op vlak van achteraf betalen in webshops loopt Nederland voor op België. Een aantal bedrijven staken echter de grens over en hebben jaren terug het vuur aan de lont gestoken. Zo kent Afterpay een sterke groei in België. Je ziet snel in waarom.

Afterpay België

 

Voorzichtige Belgen

Afterpay (nu Riverty) België wil achteraf betalen populair maken in ons land. Met dank aan de vele voordelen van achteraf betalen gaat dit erg snel. Achteraf betalen is de snelst groeiende betaalmethode voor webshops. Daar is onder andere Afterpay (Riverty) in België verantwoordelijk voor.

Belgen zijn voorzichtiger dan andere Europeanen. Wij laten ons minder snel leiden door hypes en wachten af. Een voorbeeld: In plaats van te speculeren op de beurs blijven we massaal geld storten op onze spaarboekjes. Zelfs wanneer dit niets opbrengt. Net daarom is een systeem zoals Afterpay België aanbiedt, voorbestemd om te slagen. Achteraf betalen is een betaalmethode voor iedereen die kiest voor zekerheid en gemak. De consument ontvangt eerst zijn product en betaalt pas nadat hij alles heeft goedgekeurd.

Het is deze voorzichtigheid en dit wantrouwen ten opzichte van webshops waardoor consumenten afhaken. Met achteraf betalen neem je alle twijfels weg bij jouw klanten. Ze hoeven geen risico te nemen wanneer ze een online bestelling plaatsen.

Aangename shopervaring

Voor elke online winkel is het cruciaal om een aangename winkelervaring aan te bieden. Hoe aangenamer het shoppen verloopt, des te hoger de conversie. Als eigenaar van een webshop kan je veel zelf doen. Afterpay België geeft jou echter een extra troef in handen. Met achteraf betalen neem je niet alleen twijfels weg, het is ook aangenamer shoppen.

Jouw klanten hoeven niet te zoeken naar hun bankkaart of kaartlezer. Bovendien mogen ze achteraf betalen waardoor ze sneller overgaan tot een bestelling. Online shoppen wordt zo eenvoudig dat klanten vanop de trein met hun smartphone bestellingen plaatsen. Eens jouw klant een product ontvangen heeft, willen ze het meestal niet terugsturen. De kosten overcompenseer je met de toegenomen conversie en hogere gemiddelde aankoopbedragen.

Zorgeloos online verkopen

Afterpay België denkt niet alleen aan de koper. Shoppen zonder drempels en een hogere conversie zijn leuk. Maar wat als een klant de betaling niet uitvoert? Het indekken van dit risico maakt deel uit van de service van Afterpay België. Ze zorgen ervoor dat jij altijd jouw geld ontvangt. Zij staan in voor het innen van de verschuldigde bedragen. Jij behoudt de focus op klantenservice.

Nadat een klant Afterpay selecteert in jouw internetkassa, maakt Afterpay België in real time een analyse. De klant merkt hier zelf niets van. In een minderheid van de gevallen weigert het systeem achteraf betalen. De bezoeker van jouw webshop kan dan nog steeds voor een andere methode kiezen. Je bent deze klant dus niet kwijt.

Daarenboven maken consumenten een account aan bij Afterpay. Daardoor kent Afterpay zijn Belgische klanten en kunnen ze het risico nog beter inschatten. Een bijkomend voordeel is dat gebruikers van Afterpay sneller hun weg vinden naar jouw webshop.

Nog vragen? Contacteer ons!