Doe mee aan onze EK actie!

Hoe meer doelpunten = hoe meer GRATIS club cards!

We kunnen het EK 2024 toch niet zomaar aan ons voorbij laten gaan?

Ben je nog in twijfel om club cards aan te kopen? Blijf niet langer in het ongewisse en laat onze Duivels voor jou beslissen. Per doelpunt van de Rode Duivels op het EK krijg jij 100 club cards GRATIS op de minimale aankoop van 1500 club cards.* D.w.z. worden er 8 goals gescoord tijdens het EK dan betaal je op je bestelling van 1500 club cards eigenlijk maar voor 700 club cards, maar krijg je er wel 1500! Wow ?

JA HOOR! 100 gratis club cards per goal… Mooi hé? Nu alleen nog hopen dat de Duivels er klaar voor zijn!

*De bestelling dient geplaatst te worden tussen 13/05/2024 en 13/06/2024
Actie rode duivels sportclubs

Wij supporteren alvast!

Wens je deel te nemen aan deze actie? Vul dan onderstaand formulier in en laat ons weten dat je graag op de hoogte wil gehouden worden wanneer de bestelling geplaatst mag worden om te voldoen aan de voorwaarden* van de actie. Wij zullen jou dan contacteren wanneer de actie van start gaat.

Heb je al een offerte aangevraagd en wil je aan de hand van die prijs meedoen aan de actie? Laat het dan ook zeker even weten.

*Bij een minimum bestelling van 1500 club cards
*De bestelling dient geplaatst te zijn tussen 13/05/2024 en 13/06/2024
*Enkel bij doelpunten van België

Bestel jouw club cards via het onderstaande formulier!

Volledig op maat en aangepast aan jouw vereniging

Club cards zijn compleet personaliseerbare betaalpasjes voor gebruik binnen verenigingen. De kaarten kunnen worden gebruikt voor het betalen van producten, consumpties of andere items. Als vereniging kan je de kaarten helemaal aanpassen naar de stijl en kleuren van jouw club. Ook de afbeelding op de kaart is aanpasbaar. Zo zorg je voor een betaalkaart die jouw clubleden kunnen gebruiken in de club en daarbuiten.

Unieke kaart voor ieder clublid

Je kan club cards uitreiken aan ieder lid van de vereniging. De kaart bevat de gegevens van de vereniging, maar ook de naam van de eigenaar en een uniek pasnummer, QR-code en CVC code. Zo is iedere pas uniek en kan iedereen zijn of haar eigen club card opwaarderen voor gebruik.

Geef je clubleden een tegoed

Veel verenigingen kiezen ervoor om hun clubleden ieder jaar een kleine bonus te geven. Met de clubcards is dat makkelijker dan ooit. Geef de jongste sporters een geschenkje van Sinterklaas of geef iedereen een kerstbonus.

Contacteer ons
Kassasysteem kopen
Personaliseerbaar Verkoop Gegevens Opties
Club stijl Snel en gemakkelijk Vereniging Clubleden korting geven
Club kleuren Afrekenen = minder wachttijd Naam eigenaar Clubleden tegoed geven
Sponsors Alle items Pasnummer, QR-code en CVC code De kleinsten kunnen ook betalen

Personaliseer naar de stijl van jouw vereniging

Je kiest bij de opstart zelf of je voor een blanke kaart zonder opsmuk gaat, of eerder voor een club card die de ideologie en persoonlijkheid van jouw vereniging uitstraalt. Er zijn een aantal interessante personalisatiemogelijkheden zoals het gebruik van een logo en afbeelding. Indien gewenst kan je zelfs de gegevens van een sponsor op de club cards vermelden.

Geef clubleden de voordeligste prijzen

Door gebruik te maken van club cards, kan je je clubleden een andere prijs aanbieden. Zo kiezen veel verenigingen ervoor om hun eigen leden een korting van bijvoorbeeld 10% aan te bieden. Bezoekers van andere clubs betalen de gewone tarieven.

De club cards zijn €2,10 per stuk wanneer je deze volledig bedrukt wil. Maar vraag gerust een offerte aan via onderstaande knop!

Offerte aanvragen