Billink

Op vlak van achteraf betalen is Billink een pionier. Ze zorgden voor een revolutie in online shoppen. Easy Payments neemt deze pioniersrol graag over. Wij brachten Billink naar België om ook hier het aantal verlaten winkelmandjes te reduceren. Betalen na ontvangst toestaan, neemt de laatste twijfels bij jouw klanten weg.

Ontdek onze andere betaalmogelijkheden

Billink

 

 

Gedaan met vooruitbetalen

We voelen ons slecht als we voor iets betalen dat we nog niet konden testen. Dit geldt voor heel wat producten en dit gevoel versterkt voor online aankopen. Het is geen wonder dat veel mensen afhaken bij het afrekenen in jouw webshop.. Als er geen mogelijk bestaat tot achteraf betalen, dan voelt het niet goed aan.

Billink was één van de eersten om dit probleem aan te pakken. Vooruitbetalen is een rem op shopplezier. We willen zien hoe mooi we staan met die nieuwe bril. We willen voelen hoe comfortabel die jeans is. De consument wil shoppen met zekerheid. Deze rem op shopplezier is ook een rem op de omzet van onze Belgische webshops.

 

Veilig achteraf betalen

Dat Billink voor een hogere conversie zorgt is duidelijk. Achteraf betalen toestaan in jouw webshop verhoogt onmiddellijk jouw omzet. Bovendien bieden zij garanties voor de online bestellingen in jouw webshop. Ze kunnen particuliere aankopen verzekeren tot 1.500 euro. Voor zakelijke klanten loopt deze limiet zelfs op tot 10.000 euro. Ze nemen het risico op niet betaling dan volledig over. Geen enkele aanbieder van achteraf betalen hanteert zo’n hoge grens voor zakelijke transacties.

Een bijkomend voordeel van achteraf betalen is dat consumenten altijd en overal een aankoop kunnen doen. Zo is het mogelijk om vanuit de trein via de smartphone te shoppen. Een klant doet dit zonder betaalkaart of kaartlezer. Hij bestelt de producten en kiest achteraf betalen via Billink. Geen uitstel meer van de aankoop bij de consument en dus ook geen afstel. De consument kan alles opvolgen via de Billink app. Wij staan in voor een correcte transactieverwerking.

Contacteer ons

 

Een betaalmethode zonder abonnement

In tegenstelling tot sommige andere spelers hoef je bij Billink geen abonnement af te sluiten. Daardoor kan je de dienst zonder risico uitproberen.

Via Easy Payments integreer je Billink eenvoudig in jouw webshop. Het vertrouwen in jouw webshop zal groeien en klanten zullen vaker terugkomen. Zo boost jij de conversie en omzet van jouw webshop in een handomdraai.

 

Zo werkt het

  1. Jouw klant selecteert Billink achteraf betalen als betaalmethode. Indien nodig vult de klant enkele extra gegevens in. Dit maakt de risico-inschatting betrouwbaarder. Op de achtergrond voert Billink een bliksemsnelle controle uit. Wanneer een klant geweigerd wordt, krijgt hij de mogelijkheid om een andere online betaalmethode te kiezen.
  2. In bijna 90% van de gevallen aanvaardt Billink achteraf betalen. In dat geval verstuur je het product. Zij zorgen voor de factuur en volgen de betaling op.
  3. De klant krijgt 14 dagen om te betalen. Hij krijgt alle betalingsgegevens via e-mail of hij kan deze raadplegen via de Billink App. Jij ontvangt met zekerheid in korte tijd de betaling.

Nog vragen? Contacteer ons!