Online betalingssystemen

#die je moet aanbieden

We geven jou een kort overzicht van de betalingssystemen die niet mogen ontbreken in jouw webshop.

Kredietkaarten

Kredietkaarten zijn een must voor elke webshop. Je bereikt meteen een groot en internationaal publiek door kaarten zoals VISA, Mastercard en American Express aan te bieden. Van sommige kredietkaarten zoals American Express is geweten dat hun gebruikers meer dan gemiddeld uitgeven in webshops. Wij bestrijden actief elke vorm creditcardfraude zodat jij geen klanten hoeft te verliezen. Veilige transacties zijn een topprioriteit voor Easy Payments.

Webshop betaalsystemen met kredietkaarten
Achteraf betalen met Klarna

Achteraf betalen

Via partners zoals Afterpay, Billink of Klarna kan je zonder risico achteraf betalen aanbieden. Ook deze betalingsoptie zal de omzet van jouw webshop onmiddellijk laten stijgen. Een aanzienlijk deel van online shoppers wil een product eerst kunnen voelen en controleren voor te betalen.

Bancontact

Belgische marktleider op het gebied van elektronische betalingen. Als betaalschema is het verantwoordelijk voor de controle, berekening en verwerking van elektronische betalingen. Betalingen kunnen gebeuren via debet kaarten. In België kiezen consumenten het vaakst voor Bancontact. Die moet er dus bij!

Bancontact
Online betalen met PayPal

PayPal

PayPal is een online portefeuille. In meer dan 200 landen wereldwijd vallen consumenten voor het gebruiksgemak van dit webshop betalingssysteem. Dat zijn 200 redenen om ook PayPal toe te voegen als online betaalsysteem voor je webshop.

Sepa-incasso/domiciliëring

Dit systeem geeft consumenten binnen de SEPA-zone (onder andere alle landen van de EU) de mogelijkheid om automatische betalingen toe te staan. De makkelijkste optie voor wie online abonnementen verkoopt. We hadden het eerder al over iDEAL, Giropay en Sofort banking. Voor wie over de grenzen heen kijkt zijn ook deze opties interessant.

Sepa-incasso/domiciliëring

Meer informatie? Ontdek onze folder!

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en privacy policy