Kassasystemen

#eenvoudig betalingen organiseren

Waar wil je meer over te weten komen? Klik op een card naar voorkeur!

Ontdek onze online kassa tour

Welk kassasysteem past het best bij mij?

Offerte aanvragen

Kassasysteem kopen of huren?

Heb je een kassasysteem nodig voor jouw frituur, horecazaak, sportclub of andere onderneming?
Bij Easy Payments koop je complete kassasystemen aan scherpe tarieven. Heb je de kassa maar een beperkte tijd nodig of organiseer je een eenmalig event waarvoor je een degelijke betaaloplossing nodig hebt?
Dan kan je er ook voor kiezen om een kassasysteem te huren. Bij ons huur je complete betaalsystemen aan een voordelige prijs.

Meer info voor jouw specifieke sector?

Op zoek naar een all-in-one kassasysteem voor jouw zaak?

Contacteer ons

Veelgestelde vragen over kassasystemen

Wat is een kassasysteem?

Een kassasysteem is een technologische oplossing die bedrijven helpt bij het beheren en stroomlijnen van hun betalingsprocessen. Het maakt niet alleen transacties gemakkelijker, maar helpt ook bij het bijhouden van verkopen, voorraadbeheer en klantrelatiebeheer.

Welke soorten kassasystemen zijn er?

Er zijn verschillende soorten kassasystemen, variërend van eenvoudige contant geldregisters tot geavanceerde Point of Sale (POS) systemen. Bij EasyPayments bieden we zowel hardware als softwareoplossingen voor kassasystemen, geschikt voor diverse sectoren zoals sport en horeca.

Waarom is een kassasysteem cruciaal voor mijn onderneming?

Een kassasysteem is een essentieel hulpmiddel voor het efficiënt beheren van je bedrijf. Het helpt niet alleen bij het afhandelen van transacties, maar biedt ook waardevolle inzichten in verkooppatronen, klantgedrag en voorraadniveaus, wat je kan helpen bij het nemen van beter geïnformeerde beslissingen.

Wat zijn de voordelen van de softwaremodules van kassasystemen van EasyPayments?

Onze softwaremodules zijn ontworpen om zowel jouw leven als dat van je klanten gemakkelijker te maken. Ze bieden functies zoals digitale ontvangstbewijzen, inventaris tracking, sales rapportage, en meer.

Kan ik een kassasysteem huren bij EasyPayments?

Ja, bij EasyPayments kun je kiezen om een kassasysteem te huren. Dit kan vooral handig zijn als je het systeem maar voor een beperkte tijd nodig hebt, of als je een eenmalig evenement organiseert en een betrouwbare betaaloplossing nodig hebt.

Welk kassasysteem is geschikt voor mijn bedrijf?

De keuze van het kassasysteem hangt af van de specifieke behoeften van je bedrijf. Bij EasyPayments helpen we je graag bij het vinden van het juiste systeem dat aansluit bij jouw bedrijfsbehoeften.

Hoeveel kost een kassasysteem van EasyPayments?

De kosten van onze kassasystemen variëren, afhankelijk van het specifieke model en de functies die je nodig hebt. Voor specifieke prijsinformatie kun je ons assortiment bekijken of een offerte aanvragen.