Webshop betaalsystemen

#voor geslaagde marketing

Ontdek onze e-commerce FAQ

Zoek je een efficiënte internetkassa? De laatste verkoopdrempel, de betaling, veroorzaakt vaak problemen. Easy Payments, met meer dan 20 jaar ervaring, begrijpt deze uitdagingen en richt zich op het oplossen ervan.

In de competitieve online markt is succes mogelijk voor kleinere webshops, mits ze optimale efficiëntie bieden, vooral bij het betalen. Het is cruciaal om een naadloos betaalproces aan te bieden met diverse, vertrouwde betaalmethoden om geen transactie te missen.

Betalingen ontvangen voor jouw webshop?

Offerte aanvragen

Pakketten

Webshop betalingssysteem via een PSP

iDeal

Een Payment Service Provider helpt jou om alle meest gebruikte online betaalsystemen voor webshops aan te bieden via één internetkassa. Easy Payments zal bijvoorbeeld betaalmethoden aanbieden die in het buitenland populair zijn. Een bekend voorbeeld is het Nederlandse iDEAL. Dit is een systeem dat gecreëerd werd door een samenwerking van de grootste Nederlandse banken. iDEAL is uitgegroeid tot het meest gebruikte webshop betaalsysteem van Nederland. Je klanten zullen jouw webshop niet langer vroegtijdig verlaten zodra je iDEAL aanbiedt. Dit betekent onmiddellijk meer omzet.

 

Wij zorgen er dus voor dat jij online betalingen kan ontvangen van je klanten via een gekend webshop betaalsysteem. Wij regelen met andere woorden de transactieverwerking. Concreet betekent dit dat jij een uniek contactpunt krijgt voor de verschillende betaalmethoden. Wij beantwoorden al jouw vragen over de meer dan 20 webshop betaalsystemen die wij aanbieden.