Klarna België

Goed nieuws voor alle webwinkels van het land! Klarna komt naar België met zijn betaal later dienst. Klarna België gooit zich zo op een snelgroeiende markt. Achteraf betalen is na Nederland nu ook België aan het veroveren. Deze betaalmethode was de logische volgende stap in de evolutie van e-commerce. Consumenten waarderen het gemak en kiezen steeds vaker voor betalen na de levering. Dat verbaast ons niet.

Ontdek hier onze andere achteraf betalen methodes 

Klarna België

Nog een aanbieder van achteraf betalen

Bij Easy Payments zijn we enthousiast om Klarna betaal later toe te voegen aan ons aanbod. Als pionier in België boden we onze klanten al Billink en Afterpay aan. Tal van webshops zagen hun omzet daardoor stijgen. Dat daar nu een derde optie bijkomt maakt achteraf betalen accepteren nog interessanter.

Eerst bestellen, later betalen voelt nog steeds onwennig voor diverse e-commerce bedrijven. Wie maar niet vertrouwd kon geraken met de andere aanbieders vindt mogelijks wel zijn ding bij Klarna België. Dit Zweeds bedrijf zet zwaar in op beleving en gebruiksgemak.

Het effect van roze

Klarna was eerder al actief in België met haar “betaal nu” formule. Voor een aantal consumenten komt het roze Klarna dus al bekend voor. Dat maakt de transitie naar “betaal later” eenvoudiger. Achteraf betalen draait om vertrouwen. Klarna hanteert de hoogste veiligheidsstandaarden. Betalen na ontvangst betekent dat consumenten geen enkele frictie meer ervaren tijdens het aankoopproces.

Voor Klarna België is de ervaring van de online shopper het allerbelangrijkste. Hoe vlotter deze ervaring is, des te groter de kans dat een consument over gaat tot een aankoop. Naast deze verhoogde conversie, mag je rekenen op een stijging van het gemiddelde aankoopbedrag en meer terugkomende bezoekers voor jouw online winkel. De bottom line is betere resultaten voor jouw webshop. De focus van Klarna België blijft op resultaten liggen. Die resultaten staan nu op het punt verder de hoogte in te schieten.

Klarna toevoegen aan jouw webshop is een garantie op een verbeterde klantervaring. Het is deze klantervaring die uiteindelijk leidt tot een stijging van jouw omzet. Bovendien neemt Klarna België alle fraude- en kredietrisico’s over. Zo ben je zeker dat je tijdig wordt betaald voor de verzonden producten. Ook als eigenaar van een webwinkel is het fijn samenwerken met Klarna België.

Straffe resultaten

Voor de Nederlandse webshops die Klarna toevoegden aan hun e-commerce checkout, zijn omzetstijgingen tot 30% geen uitzondering. Klarna België is vastbesloten om deze resultaten naar België te importeren. Dit is het effect dat een goed werkend betalingssysteem heeft op verkoop via het internet.

Easy Payments wil voor al zijn klanten de beste resultaten. Wij staan klaar om als eerste nieuwe trends te introduceren in België. Vanop de eerste rij pikken wij de meest recente evoluties op in e-commerce. Daarom introduceren wij met plezier roze bij onze klanten.

Ben jij ook geprikkeld om roze te omarmen? Je mag voor je eigen branding gerust andere kleuren kiezen. Maar dat tikkeltje roze tussen jouw webshop betaalmethodes is een sterk sluitstuk.

Nog vragen? Contacteer ons!