EasyCapital: investeren zonder zorgen

Investeren zonder zorgen

Wil jij, als ondernemer, investeren in jouw onderneming, maar kijk je op tegen de hoge maandelijkse afbetalingen? Met EasyCapital gaat het afbetalen van je zakelijke lening makkelijker dan ooit. De aflossing van je krediet gebeurt automatisch, zonder dat jij daar extra budget voor hoeft uit te rekken.

Easy Payments werkt samen met betrouwbare kredietpartners die hun pluimen alvast verdiend hebben. Zo kunnen we onze klanten een interessante formule aanbieden voor het zorgeloos afbetalen van hun zakelijke lening. Je kunt dan ook steeds bij ons terecht voor persoonlijk advies en een professionele begeleiding. 

Vraag een inschatting aan

Wat is EasyCapital?

EasyCapital is een interessant zakelijk krediet voor producten die jouw onderneming vooruit helpen. Enkel ondernemers en handelszaken komen in aanmerking voor deze lening. Door te investeren in de juiste tools betaalt de lening zichzelf terug, verkoop per verkoop. 

Wil je met jouw horecazaak of event investeren in een kassasysteem, betaalterminal, EasyTap of andere moderne innovatie? De EasyCapital lening voorziet je van het benodigde budget. Bij iedere verkoop betaal je automatisch een klein deel van de aankoopsom terug.  

Uiteraard kan je er altijd voor kiezen om extra aflossingen te betalen, zonder meerkost. 

Je betaalt je EasyCapital lening dus op je eigen tempo terug, zonder dat je er veel moeite voor moet doen! Voor de realisatie van EasyCapital werkt Easy Payments samen met CCV en KMO Insider. De financiering zelf wordt rechtstreeks ondersteund door CardAdvance. De financiering verloopt dus niet via Easy Payments. 

  • EasyCapital is een financiering voor ondernemingen. Niet iedere onderneming komt in aanmerking voor het krediet. Neem contact met ons op voor meer informatie 
  • De financiering wordt behandeld door CardAdvance. Easy Payments voorziet de service en professioneel advies.

Waarom kiezen voor EasyCapital in samenwerking met CardAdvance? 

  • Financiering van € 2.000 tot € 50.000 met een maximale looptijd van 12 maanden
  • All-in tarief tussen 1,75% en 2,5% per maand zonder bijkomende kosten, zoals een (minimale) afsluitprovisie of behandelingskosten
  • Bij vervroegde aflossing geen boete maar een bonus
  • Vrijblijvend advies over jouw financieringsbehoefte
  • Intake op locatie
  • Geen onderpand noodzakelijk

⇒  Ga direct naar de rekentool

EasyCapital, voor iedereen in iedere sector

Hoe werkt het EasyCapital concept?

Meer informatie over EasyCapital?

Heb je interesse in onze zakelijke lening die zichzelf terug betaalt? EasyCapital is een betrouwbare en slimme manier om te investeren in je zaakJe ontvangt het startbedrag binnen enkele dagen op je rekening via een financiering van CardAdvance. Daarna betaal je bij iedere digitale transactie een klein stukje van de investering terug. Jij hoeft je geen zorgen te maken over maandelijkse aflossingen. Je kunt ten alle tijden een extra aanbetaling doen, zonder meerkost. 

Wil jij ook investeren in je onderneming?
Neem contact met ons op om een accurate schatting van de mogelijkheden te ontvangen.

Is mijn onderneming geschikt voor een zakelijke lening?
Bekijk alvast de voorwaarden 

 

“Ik klopte voor mijn nieuwe zaak bij de banken aan, maar dat bleek allesbehalve evident, de horeca ligt er niet echt in de bovenste schuif en een krediet zonder waarborgen bleek niet mogelijk.” Ze zocht naar een alternatief en kwam zo bij EasyCapital terecht. “Ze hebben me echt uit de nood geholpen" aldus Silke Voet.

Ontdek onze andere EasyServices!

Make it Easy!

Ontdek EasyCapital Brochure